Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Aqua Ambiente akvárium bútor - 60x30x75 cm, ajtós

0 0

A német Aqua Ambiente 100 százalékban újrahasznosított fából készült bútora környezettudatos szemlélettel készül. Mindegyik - kézzel készített - bútora teljesen egyedi, nincs két egyforma darab. A limitált szériás tömör fából készült akvárium bútorok rendkívül jól állják a vizet. Kézzel festik őket, az előlap felső részén a két lamellát három színkombinációban. Ez a színvilág - mint a képeken is látható - rendkívül jól illeszkedik mind a modern, mind pedig a rusztikus lakberendezéshez.


Méret: 60x30x75 cm (szélesség, mélység, magasság)


Szín: a felső két lamella kékes, fehéres vagy barnás


Az egyszerre modern és művészi 60 cm széles bútoroknak az egyajtós változatában elhelyezhető a külső szűrő, a nyitott hátlap mentén a csövezés felhozható az akváriumhoz.

Elérhetőség: Készleten

104900 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az otthonunk természetes hangulatát erősíti ez a meleg színekkel, barátságos megjelenéssel rendelkező egyedi rusztikus bútor, amely rendkívül igényes kivitelű és egyaránt jól illeszkedik a Provance-i stílusú és modern otthonok látványvilágához. A környezettudatos gondolkodású emberek számára készült, újrahasznosított fából (régi bútorok felhasználásával).

A bútor - felsorolt lamella-színezésen kívül teljes egészében kékes színárnyalatban is kapható.

További információk

NévAqua Ambiente akvárium bútor - 60x30x75 cm, ajtós
Cikkszám999351
GyártóAqua Ambiente

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem