Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Aqua Medic SP 3000 szivattyú

5 1

A növénytáp adagoló perisztaltikus pumpa az egyik legfontosabb kényelmi berendezés. A használatával automatizálható a növénytáp adagolás - beállítható a pontos időpont és az adagolás mennyisége.

TARTOZÉKOK:
• 2 db. visszafolyásgátló szelep (mindig használjunk 1 db. szelepet)
• 2 db. adagoló-cső (ebből 1 db. tartalék).
• Műanyag rögzítő elemek.
• Zsírozó flakon (az adagoló csövet kötelező zsírozni).

A növénytáp adagoló használatához digitális időkapcsolóra is szükség van.
Az időkapcsoló nem tartozék!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

29900 Ft
Aqua Medic
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A napi adagolású növénytápoknál a tápanyag-felhasználás szempontjából ajánlott közvetlenül a fények felkapcsolása előtt adagolni. A fények általában időkapcsolón vannak. Az elfoglalt vagy feledékeny akvaristának komoly segítség egy második időkapcsolóra szerelt adagoló pumpa, amelynek segítségével pontosan időzíthető a növénytáp adagolás és precízen beállítható a mennyiség. A perisztaltikus pumpa saját csöve speciális, vegyszereknek ellenálló "Santoprene" anyagból készült. A tartozék Aqua Medic visszafolyásgátló (visszacsapó) szelepek megakadályozzák, hogy a perisztaltikus mozgást biztosító karok vízszintes megállása esetén se folyhasson vissza a növénytáp a tartályba. A növénytáp adagoló pumpához mindig használjunk visszafolyásgátló szelepet, a pumpa és a növénytáp flakon között. HASZNÁLAT: • Rögzítsük a műanyag elemek segítségével az akvárium alatti polcon az adagoló pumpát. • Szereljük be az adagoló csövet az ábrán látható módon. A csövet mindig zsírozzuk be használat előtt, csak így használható megfelelőképpen a pumpa! • Csatlakoztassuk a 4/6mm átmérőjű csöveket a pumpa be- és kimeneti csatlakozóira. A bemeneti cső másik végét helyezzük a növénytápos flakonba, a kimeneti cső másik végét pedig az akvárium fölé. Figyeljünk arra, hogy a cső soha ne lógjon bele az akváriumvízbe. Így elkerülhető, hogy a csövön keresztül a víz kifollyon vagy visszafollyon a növénytáp flakonba. Folyamatos használat esetén a pumpa kb. 70 fokra melegszik fel. Ez része az üzemszerű működésnek. Ha azonban a perisztaltikus csövet nem zsírozzuk meg megfelelően a pumpa túlmelegedhet és elromolhat. TECHNIKAI ADATOK: • Feszültség: 230V/50Hz. • Fogyasztás: 4.5W • Maximális átfolyás: 3 liter / óra (50ml / perc) • Cső-csatlakozó mérete: 4/6 mm. • Motor: szinkronmotor. • Fordulat: 20 fordulat / perc. • Motor élettartama: több, mint 10000 óra. • Pumpa cső-élettartam: több, mint 3 millió fordulat • Folyamatos forgás: van. KARBANTARTÁS: A pumpa csövének élettartama kb. 3 millió fordulat. Ennek a számnak az elérése után a csövet ki kell cserélni. Folyamatos használat esetén ez kb. 3-4 hónapot jelent. Figyeljünk a perisztaltikus cső megfelelő zsírozására. FIGYELMEZTETÉSEK: • A pumpa csak a megfelelő feszültségen használható. • Az adagolópumpát csak szárazon lehet használni, nem meríthető víz alá. • A pumpát mindig a növénytáp flakon (tartály) fölött kell elhelyezni. • A pumpát beltéri felhasználásra tervezték. A karbantartás előtt mindig feszültségmentesítsük az eszközt. Angol nyelvű PDF használati útmutató és illusztrációk.

További információk

NévAqua Medic SP 3000 szivattyú
Cikkszám999324
GyártóAqua Medic

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem