Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Dennerle haltáp - Goldy Booster aranyhalaknak 100ml

0 0

Az aranyhal (Carassius auratus auratus) a legrégebben kitenyésztett és a legnépszerűbb akváriumi halak közé tartozik. Bár mindenevő, mégis hosszú és egészséges életet csak megfelelő tartással (20 fok, 100-200 literes akvárium) és minőségi táplálással biztosíthatunk neki. Mint az összes Dennerle haltáp, a Goldy Booster sem tartalmaz hallisztet. 

Elérhetőség: Készleten

2240 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Adagolás:
Etessünk napi  két alkalommal annyit, amennyit a halak egy perc alatt elfogyasztanak.  

Összetétel: Arctic krill (27%), búza fehérje, Moringa oleifera, édesvízi rák (4%), víz bolhák (4%), szöcskék (4%), lárvák (3%), spenót, omega-3 tengeri olaj, vörös korallmoszat, élesztőkivonat, fehér káposzta, Artemia (2%), Artemia nauplii (2%), tintahal, Spirulina platensis, Melissa, fokhagyma, tyúkhúr, vörös szúnyoglárva (1%), Nannochloropsis algák, cikória inulin, növényi kivonat , Chlorella alga, édeskömény, ánizs, a virágpor, szőlőmag lisztet, béta-glükánok

Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 54,7%, nyers zsír 11%, nyers rost 3,2%, nyershamu 11,8%, nedvesség 8,4%.

További információk

NévDennerle haltáp - Goldy Booster aranyhalaknak 100ml
Cikkszám7408-44
GyártóDennerle

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
product
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem