Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Dennerle haltáp - Labyrinth Booster, labirintkopoltyús halaknak 100ml

5 1

Gurámik, sziámi harcoshalak (betták) és egyéb labirintkopoltyús halak számára kifejlesztett speciális haltáp. Planktonokat, tintahalat, omega-3-at, szöcskét, vizobolhát, kukacokat, korallalgát, spirulinált, artémiát tartalmaz.


Napi 1-2 alkalommal annyit etessünk, amenniyt a halak 1-2 perc alatt elfogyasztanak.


Kiszerelés: 100 ml Visszazárható alutasak.
Súly: 40g.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

2240 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Összetétel:
Sarkvidéki krill (31%), búza fehérje, tintahal, az Omega-3 Tengeri olaj, szöcske (4%), Amphipoda (4%), víz bolhák (4%), a kukacok (3%), korallalga, élesztő kivonat, zöld ajkú kagyló, Artemia (2 %), Artemia nauplii (2%), Moringa oleifera, cikória inulin, Spirulina platensis, spenót, vörös szúnyoglárva (1%), Nannochloropsis alga, növényi kivonat, káposzta, citromfű, fokhagyma, tyúkhúr, chlorella, édeskömény , ánizs, virágpor, szőlőmag liszt, béta-glükán

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 55,5%, nyerszsír 11,1%, nyers rost 3,5%, hamu 12%, nedvesség 6,4%

További információk

NévDennerle haltáp - Labyrinth Booster, labirintkopoltyús halaknak 100ml
Cikkszám7405-44
GyártóDennerle

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem