Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Easy Life Test Strips 5 in 1 csíkteszt - 50 darabos

4 10

Gyors mérést tesz lehetővé: GH, KH, NO2, NO3, pH értékek ellenőrzésében.

A gyorstesztet két másodpercre merítsük bele az akvárium vizébe. 25 másodperc elteltével leolvashatóak az értékek a nitrit és nitrát kivételével. Ezekre további 60 másodpercet kell várnunk.

A doboz tartalma: 50 db tesztcsík.

A csíktesztek gyors időszakos mérésekhez ajánlottak. Pontosabb mérésekhez a csepegtetős teszteket javasoljuk.

Elérhetőség: Készleten

3990 Ft
Easy Life
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Easy Life Test Strips 5 in 1 - csíkteszt 50 darabos (GH, KH, NO2, NO3, pH) méréséhez. Gyors mérést tesz lehetővé: GH, KH, NO2, NO3, pH értékek ellenőrzésében. A gyorstesztet két másodpercre merítsük bele az akvárium vizébe. 25 másodperc elteltével leolvashatóak az értékek a nitrit és nitrát kivételével. Ezekre további 60 másodpercet kell várnunk. 1 doboz 50 db tesztcsíkot tartalmaz. A csíktesztek gyors időszakos mérésekhez ajánlottak. Pontosabb mérésekhez a csepegtetős teszteket javasoljuk.

További információk

NévEasy Life Test Strips 5 in 1 csíkteszt - 50 darabos
CikkszámTST01
GyártóEasy Life

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem