Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Eheim AquaStyle 16 akvárium bútor - fekete

0 0

Eheim AquaStyle 16 - fekete akvárium bútor


Álló magasságú stabil, minimalista Eheim akvárium állvány. Az egyik oldalán 1 db. polc található. Ideális AquaStyle akváriumok és egyéb kocka Nano akváriumok alá. Ezt a bútort a 16 literes Eheim akvárium alá tervezték.


AquaStyle akvárium fotók a Green Aqua galériából itt.


Méret (bútor): 24*24*110 cm


Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi 3 év garanciával!

Elérhetőség: Készleten

22990 Ft
Eheim
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Eheim AquaStyle 16 - fekete akvárium bútor

Álló magasságú stabil, minimalista Eheim akvárium állvány. Az egyik oldalán 1 db. polc található. Ideális AquaStyle akváriumok és egyéb kocka Nano akváriumok alá. Ezt a bútort a 16 literes Eheim akvárium alá tervezték.

AquaStyle akvárium fotók a Green Aqua galériából itt.

Méret (bútor): 24*24*110 cm

Figyelem: az akvárium kismérete miatt csak kisebb testű halak és garnélák tartását javasoljuk a Nano akváriumokban.

Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi 3 év garanciával!

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű akváriumok és bútorok. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

További információk

NévEheim AquaStyle 16 akvárium bútor - fekete
Cikkszám6500003BL
GyártóEheim
SzínFekete

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem