Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Eheim AquaStyle 24 - Nano akvárium szett - 24l

4 8

Eheim AquaStyle 24 - Nano akvárium szett


Pratikus, minőségi Eheim nano szett - LED világítással, Substrat Pro biológiai szűrőanyaggal és hajlított üveg előlappal. Növényes akvárium létrehozásához kitűnő felszereléssel. AquaStyle akvárium fotók a Green Aqua galériából itt.


Méret: 27.5x27.5x32 cm
Üvegvastagság: 4 mm
Világítás: 7W LED
Belső szűrő teljesítménye: 200 lph
Szűrőanyag: Eheim Substrat Pro
Fogyasztás: 4W
Súly: 4.6 kg


Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi 3 év garanciával!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

39990 Ft
Eheim
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Eheim AquaStyle 24 - Nano akvárium szett

Pratikus, minőségi Eheim nano szett - LED világítással, Substrat Pro biológiai szűrőanyaggal és hajlított üveg előlappal. Növényes akvárium létrehozásához kitűnő felszereléssel.

Méret: 27.5x27.5x32 cm
Üvegvastagság: 4 mm
Világítás: 7 W LED
Belső szűrő teljesítménye: 200 lph
Szűrőanyag: Eheim Substrat Pro
Fogyasztás: 4W
Súly: 4.6 kg

A LED világítás hosszú élettartamú és igen takarékos megoldás. A szűrő és világítás együtt csupán 11W-ot fogyaszt. A szettnek az üvegtető is része.

Az Eheim Nano akváriumokhoz bútor is vásárolható. A bútorok a megfelelő akvárium méretéhez igazodnak (úgy, hogy az esetleg egymás mellé tett különböző méretű akváriumok egyvonalban legyenek) és kb. 110 cm-esek.

Figyelem: az akvárium kismérete miatt csak kisebb testű halak és garnélák tartását javasoljuk a Nano akváriumokban.

Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi 3 év garanciával!

További információk

NévEheim AquaStyle 24 - Nano akvárium szett - 24l
Cikkszám6401020
GyártóEheim

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem