Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Green Aqua akvárium szett 60 literes - Christmas White

0 0

A Green Aqua Christmas White akvárium szett egy minőségi szett kifejezetten növényes akvaristáknak. Az akvárium szett összetevői a legmagasabb igényeket is kielégítik.


A szett tartalma:


 


A szett a későbbiekben kiegészíthető egy CO2 szettel, így a szén-dioxid igényes növényeket is tarthatunk.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

211425 Ft
Green Aqua
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Green Aqua prémium akvárium szett egy minőségi szett kifejezetten növényes akvaristáknak. Az akvárium szett összetevői a legmagasabb igényeket is kielégítik.

A szett tartalma:

ADA stílusú fehér prémium akvárium bútor 60x30x70 cm

GA Opti-white akvárium - 64l, 60x30x36 cm

Eheim Professionel 3 - 2071 külső szűrő - töltettel

ADA AQUASKY 601 - 60cm LED lámpa

1 évre elég ajándék Green Aqua Micro és Macro tápcsomag

A Green Aqua által gyártatott speciális Opti-White akváriumok a XXI. század legmodernebb üveg-technológiájával készülnek. Az Opti-White technológia az üveg átlátszóságát, tisztaságát rendkívüli mértékben megnöveli, a hagyományos üvegekből készült akváriumokhoz képest óriási látvány-javulást produkálva.

A Green Aqua kínálatában szereplő hazai gyártású bútorok, kompromisszumok nélkül követik az ADA minőséget és formavilágot. A szettben található prémium fehér bútor eleganciát és minimalizmust közvetít, semleges színe miatt bármilyen térben elhelyezhető.

Az Eheim Professionel 3 szűrőket a legendás megbízhatóság, minőségi anyagok, gyakorlatilag hangtalan működés, könnyű tisztíthatóság, és rendkívül jó minőségű szűrőtöltetek jellemzik.

Az ADA AQUASKY LED lámpa kifejezetten akváriumi növényekhez és növényes akváriumokhoz lett fejlesztve. Az ADA olyan LED lámpát készített, ami az akvárium minden pontján ugyanolyan fénymennyiséget képes leadni. Elegáns megjelenése különösen szép külsőt kölcsönöz az egész akváriumnak.

Az ajándék Green Aqua tápcsomaggal semmilyen más növénytápra nem lesz szüksége az első 1 évben napi tápozás mellett. A Green Aqua Micro Macro az egyik legszélesebb körben használt akváriumi növénytáp. Népszerűségét a tápanyag speciális összetétele biztosítja.

További információk

NévGreen Aqua akvárium szett 60 literes - Christmas White
CikkszámGA-set-60-christmas
GyártóGreen Aqua

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem