Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Green Aqua Garnéla háló fekete kör alakú

0 0

A Green Aqua garnéla háló tökéletes eszköz garnélák tartásához.

A háló könnyű, ezért könnyen használható mindenféle akváriumban anélkül, hogy a dekorációban, vagy az élővilágban kárt tennénk. A háló puha anyaga megóvja garnéláinkat az esetleges sérülésektől, a kialakítás miatt pedig garnéláink nem akadnak bele. A garnéla háló szára kihúzható, így 20 és 50 cm hosszúságban használható, alkalmazkodva az akvárium méretéhez.

Használat után ne felejtsük el lemosni.

Elérhetőség: Készleten

3390 Ft
Green Aqua
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Green Aqua garnéla háló tökéletes eszköz garnélák tartásához. A háló könnyű, ezért könnyen használható mindenféle akváriumban anélkül, hogy a dekorációban, vagy az élővilágban kárt tennénk. A háló puha anyaga megóvja garnéláinkat az esetleges sérülésektől, a kialakítás miatt pedig garnéláink nem akadnak bele. A garnéla háló szára kihúzható, így 20 és 50 cm hosszúságban használható, alkalmazkodva az akvárium méretéhez. Használat után ne felejtsük el lemosni.

További információk

NévGreen Aqua Garnéla háló fekete kör alakú
Cikkszám999474
GyártóGreen Aqua
SzínFekete

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem