Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Mangrove gyökér - XS

0 0

A mangroveerdők a trópusi és szubtrópusi tengerek és óceánok partvidéki területein a bolygónk legérdekesebb biotópjai közé tartoznak. Nem csupán a mangrove növényzet miatt, hanem a bennük élő számtalan állatfaj végett is.A mangrovék a Föld legrégebb kialakult növényzetei közé tartoznak. A mangrove növényfajai a földtörténetnek abban a szakaszában keletkeztek, amikor még valamennyi kontinens a trópusi övezetben elhelyezkedő Pangea masszívum része volt. 


Az akváriumok egyik legkedveltebb fadekorációja a mangrovegyökér. Szine vörösesbarna, alakja érdekes, természetes hatást kelt a víz alatt. Belsejéből számos, az élő világ számára hasznos anyag oldódik ki folyamatosan hosszú időn keresztül. Ezek a csersavak és más anyagok a víz paramétereit és színét a trópusi halak természetes élővízéhez hasonlóvá teszi. Azonban némely halfajnak, leginkább az afrikai sügereknek ez a víz nem kedvező. Neonhalak, vitorlások, pontylazacok és számos más trópusi halfaj számára azonban igen kedvező.


Amennyiben csak a jótékony hatást szeretnénk elérni, de a víz színét továbbra is átlátszónak szeretnénk tudni, úgy javasolt a Seachem Purigen, vagy a Seachem Matrix aktívszén használata. További GreenWorks dekorációs kövek és fák a Green Aqua kínálatában.


A fa előkészítése: Javasolt a mangrovefát az akváriumba helyezés előtt forró vízben alaposan kifőzni és a sötét levet 2x, 3x lecserélni.Ha erre nincs lehetőség, akkor néhány napig egy vödörben áztatni és a vizet sűrűn cserélni rajta. Ezután már nem fogja annyira színezni a vízet. 


Szélesség: 10-20cm
Magasság: 5-8 cm 


Minden fa egyedi, kinézetre eltérő a képen látható fotóétól!


 


 


 

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

990 Ft
GreenWorks
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Figyelem: A Mangrove fák színezik a vizet és csersavat bocsájtanak az akváriumba. Ez jótékony hatással van a legtöbb halfajra. 

További GreenWorks dekorációs kövek és fák a Green Aqua kínálatában.

További információk

NévMangrove gyökér - XS
Cikkszám999295-1
GyártóGreenWorks

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem