Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

SaltyShrimp Mineral GH/KH+ vízkeménység növelő - 85 g

3 1

SaltyShrimp Mineral GH/KH+ vízkeménység növelő - 85 g


A SaltyShrimp vízkeménység növelő termékei az akvarisztikában RO vizet, vagy lágy vizet használók között alapvető fontosságúak.


Segítségével növelhetjük az RO víz, az esővíz az ioncserélt víz keménységét. A termék növeli a víz össz keménységét  (° dGH), és a KH-t is. Így a lágy vizet kedvelő garnélák és halak megfelelő vízérték arányát is be tudjuk állítani. Az arány °dGH/KH: 1.0/0.5


További információért kérjük látogassa meg a termék hivatalos oldalát és olvassa el részletes tájékoztatónkat is. 


Tartalom:


  • 85 gramm (körülbelül 425 liter víz visszasózására elég) 

  • Adagolókanál a visszazárható dobozban.

Elérhetőség: Készleten

3400 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

SaltyShrimp Mineral GH/KH+ vízkeménység növelő - 85 g

A SaltyShrimp vízkeménység növelő termékei az akvarisztikában RO vizet, vagy lágy vizet használók között alapvető fontosságúak.

Segítségével növelhetjük az RO víz, az esővíz az ioncserélt víz keménységét. A termék növeli a víz össz keménységét  (° dH), és a KH-t is. Így a lágy vizet kedvelő garnélák és halak megfelelő vízérték arányát is be tudjuk állítani. Az arány °dGH/KH: 1.0/0.5

További információért kérjük látogassa meg a termék hivatalos oldalát és olvassa el részletes tájékoztatónkat is. 

Tartalom:

  • 85 gramm (körülbelül 425 liter víz visszasózására elég) 
  • Adagolókanál a visszazárható dobozban.

A Bee Shrimp mineral GH/KH + a garnélák és halak egészséges fejlődéséhez, gazdag színezetéhez és egészségéhez szükséges összes fontos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Serkenti a növények fejlődését és regenerálja az aljzatban található lebontó baktériumokat. A termék a veszélyes kórokozókat is csökkenti azáltal, hogy az ellentétes mikroflórát javítja.

Használati útmutató:

Az ásványi anyagot keverjük össze az akváriumon kívül. Bee Shrimp mineral néhány másodpercen belül feloldódik és a víz ezután kész a felhasználásra. A fel nem oldódott részeket nyugodtan hozzáadhatjuk az akváriumhoz. Használat után a termék csomagolását zárjuk vissza.

RO víz, esővíz, ioncserélt víz stb esetén a Bee Shrimp mineral GH/KH + a vizet  6 ° dH keménységűre és 300 + / - 50 ĩS microsiemens keményíti fel. Ehhez egy kanál port használjunk (2grammot) minden 10 literhez.

További információk

NévSaltyShrimp Mineral GH/KH+ vízkeménység növelő - 85 g
CikkszámSSM-AM-85
GyártóSaltyShrimp

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem