Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Wave Cosmos Zen Artist 20W Nano lámpa - fekete

4.6 5

Ez a gyönyörű 20W-os Wave Cosmos "Zen Artist" lámpa az akváriumok igazi dísze. Kecses formája magával ragadó. Az akvárium 4-11mm vastag hátlapjára vagy oldallapjára erősíthető a mellékelt műanyag csavar segítségével. Könnyen állítható fel-le, valamint oldalirányban egyaránt. A Wave Cosmos a beépített reflektor (fényvisszaverő felület) segítségével a kompakt fénycső fényerejét majdnem duplájára növeli. Legfeljebb 30-40 cm magasságú akváriumokhoz javasoljuk.


Tartozékok:


  • 1db. kompakt fénycső (20W) - növényes akváriumokhoz

  • adapter

  • műanyag rögzítő elem és csavar.

További részletek és megvilágítás-igény táblázat a Termék leírásban.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

9990 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az akvárium-megvilágítás erősségének pontos megválasztása az algásodás szempontjából létfontosságú. Az erős megvilágítással rendelkező ám alul-tápozott vagy túl kevés CO2 beoldással rendelkező akvárium az algásodás pontos receptje. A megvilágítás növelésével párhuzamosan a tápozás (CO2 és növénytápok) mértékén is emelni kell. Az algásodás az ammónia és fény hatására jön létre, minél erősebb egy akvárium megvilágítása, annál kevesebb (kereskedelmi teszttel már régen kimutathatatlan) ammónia kell az algásodás beindulásához. FÉNYERŐ-TÁBLÁZAT: Az akvárium megvilágításának erősségét áltlában Watt per Gallon (WPG) értékben mérjük, hogy a nemzetközi akvarisztikában használt értékekkel könnyen összehasonlíthassuk a saját megvilágításunkat. 1 liter = 0,264 Gallon A növényes akvárium megvilágítása a következő tartományok között mozoghat: 1-2 WPG: gyenge megvilágítás 2-4 WPG: közepes megvilágítás 4 fölött: erős megvilágítás. A 20 W-os Wave Cosmos "Zen Artist" lámpa használata tehát egy 20-25 liter vagy ennél kisebb akváriumban erős megvilágítást-, 25 és35 liter között közepes megvilágítást, 40 liter fölött gyenge megvilágítást eredményez. A Wave Cosmos "Zen Artist" lámpából az akvárium fölé több darabot is rögzíthetünk, ezzel növelve a világítás mértékét. Mindig tartsuk azonban szem előtt a tényt: a világítás növelésével a növények tápanyag-igénye is emelkedik.

További információk

NévWave Cosmos Zen Artist 20W Nano lámpa - fekete
CikkszámA6049021
GyártóWave
SzínFekete
Akvárium mérethez50L alatt
Akvárium típusaKevés fényhez - low tech

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem