Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Wave Niagara akasztós külső szűrő 190 l/h

5 2

A megfelelő szűrő választása az egyik legfontosabb lépés a modern algamentes akvárium megteremtéséhez. A Wave akasztós szűrőket kis méretű akváriumokba ajánljuk. Nem foglalnak értékes helyet az  akváriumban és esztétikailag is szebb látvány, mint egy belsőszűrő.


Teljesítmény: 190 lph (liter per óra)
Gyárilag javasolt akváriumméret: 30 literig.
Teljesítmény: 3 W
Garancia: 1év

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

3990 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Összeszerelés: Akasszuk a szűrőt a feltöltött akvárium peremére úgy, hogy a szűrőtartály legyen kívül. A víz szintje akkor optimális, ha a készülék oldalán jelzett vonalig, vagy picit fölé ér. A szívócső további 2 csővel bővíthető az akvárium mélységétől függően. Töltsük fel vízzel a szűrőtartályt. Helyezzük áram alá a készüléket és ellenőrizzük, hogy a készülék megfelelően működik-e. Amennyiben a teljesítményen állítani szeretnénk,  a készülék tetején található forgógombbal megtehetjük. 

Használat: A szűrőben van hely biológiai szűrőanyagok (Pl. Seachem Matrix, Eheim Substrat Pro stb.) elhelyezésére. Ezek az anyagok nagyban elősegítik a víz biológiai egyensúlyának kialakulását.

Tartozékok:
• Mechanikai szűrőanyag: fekete szivacs
• Kombinált biológiai és vegyi szűrőanyag: Aktívszenes párna

További információk

NévWave Niagara akasztós külső szűrő 190 l/h
CikkszámA6076863
GyártóWave
Akvárium mérethez50L alatt
Szűrőanyag típusaSzűrőanyag szett

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem