Örömmel jelentjük, hogy megnyitottuk új bemutatótermünket és boltunkat, így most már nem csak az interneten, de személyesen is vásárolhat tőlünk. Elérhetőség, nyitvatartás.

Az új Green Aqua bolt minden szempontból egyedire sikerült és szakít minden eddigi hagyománnyal, ami a hazai akvarisztikai boltokat jellemezte.

Külön hangsúlyt fektettünk a belsőépítészeti megoldásokra és a különleges tisztaságra, amitől sokkal otthonosabb légkörben fogadhatjuk kedves látogatóinkat.

 

 

 

Boltunk egy része bemutatóteremként is funkcionál, ahol a különlegesen kivitelezett növényes akváriumokat is megnézheti működés közben. A változatos akváriumoknak köszönhetően elmondhatjuk, hogy igazán egyedi hangulatot sikerült megvalósítanunk.

Természetesen törökbálinti üzletünk eladással is foglalkozik, így azokat a termékeket, amit eddig csak kiszállítással tudtunk eljuttatni Önhöz, mostantól személyesen is meg tudja vásárolni.

Fontos számunkra, hogy a növényezéshez szükséges minőségi termékek széles palettáját kínáljuk, ezért február óta a dán Tropica növények közvetlen importálásával és értékesítésével is foglalkozunk. Üzletünkben több száz növényt tartunk állandó készleten, de a hiányzó növényeket heti, kétheti rendszerességgel pótoljuk.

 

Kínálatunkat természetesen ezen kívül is folyamatosan bővítjük. Érdemes figyelemmel kísérni blogjainkat, hírlevelünket, az akvakertész fórumot, esetleg Facebook oldalunkat is.

Boltunkban igyekszünk minden növényes akvarisztikával kapcsolatos kérdését megválaszolni. Segítünk következő akváriumának indításában, megtervezésében is.

Látogasson el hozzánk Törökbálintra a Tükörhegyre, egy különlegesen szép és exkluzív környezetbe, hogy megmutassuk Önnek a növényes akvarisztika igazi szépségeit.

Boltunk hivatalos megnyitóját február 26-án szombaton tartjuk, amire mindenkit 

szeretettel várunk.