Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő

4 2

Az ADA Bacter 100 használatával az aljzat állapotát javíthatjuk fel valamint az akvárium ökoszisztémájának a stabilitását erősíthetjük. Ez a termék elősegíti az aljzatban található baktériumok szaporodását, ezáltal a biológiai szűrésben létfontosságú szerepe van. Nemcsak új akvárium indításakor lehet szükség ADA Bacter 100-ra. Bármely olyan esetben sikerrel használható, amikor valamilyen okból (pl. áramszünet miatti szűrőleállás) az akvárium egyensúlya veszélyben forog.


Használata:


  • Új akvárium indításakor szórjuk az ADA Power Sand (növény táptalaj) tetejére (az általános növénytalaj alá).

  • A hagyományos adag: 2 csapott kanálnyi Bacter 100 minden 2 liter Power Sand-re.

  • Cyano algára (BGA) szórva gátolva a alga/baktérium növekedését

A túladagolás nem veszélyes. Az optimális bakteriális fejlődéshez használjunk Clear Super-t (aktívszén granulátumot).


Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. További információk a "Termék leírás"-ban.

Elérhetőség: Készleten

6900 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az ammónia-lebontásban és az egyéb káros anyagok semlegesítésében az akváriumban tenyésző baktériumoknak óriási szerepe van.

A megfelelő számú baktérium (sok milliárd) jelenléte létfontosságú. Új akvárium indításakor, vagy az egyensúly megbomlása esetén, amikor még (vagy már) nincsenek megfelelő számban jelen az aljzatban és a szűrőben, maradéktalanul segítenünk kell az újbóli elszaporodásukat és túlélésüket. Ellenkező esetben a halak akár életveszélybe is kerülhetnek. Az akváriumban az ökológiai egyensúly több okból is megbomolhat, jó példa erre egy 2 óránál hosszabb áramszünet miatti szűrőleállás, vagy az aljzat nagymértékű felkavarása vízcsere nélkül.

ADAGOLÁS: Új akvárium indításakor adagoljuk az akvárium aljzata alá, illetve szükség szerint közvetlenül a vízbe.

A hosszútávú jó eredmények elérése érdekében használjunk Bacter Ball-t a későbbiekben is. A Bacter 100 használatakor a víz időszakosan zavarososodhat - ez természetes jelenség. Néhány nap múltán a víz kitisztul majd. Ha a használatakor a Bacter 100 a levelekre került, egy vízcserével távolítsuk el róluk.

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

További információk

NévADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő
Cikkszám104-111
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem