Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Green Bacter - baktériumkultúra elősegítő - 50ml

4 16

Egy külső szűrő üzembehelyezésekor ez a legfontosabb adalékanyag! A korai algásodás veszélye jelentősen csökkenthető a Green Bacter használatával.


Egy új szűrőben a nitrifikáló baktériumok még nem szaporodtak el. A szűrő ezért nem tudja ellátni az alapvető víztisztító funkcióját. A Green Bacter segítségével elősegíthetjük a szűrőben történő baktériumszaporodást és fokozhatjuk az aktivitásukat. A kedvező hatását nem csak új szűrőanyag használatakor fejti ki, hanem akkor is sikerrel használható, amikor valamilyen okból a baktérium-populáció száma drasztikusan csökken (pl. áramszünet vagy vízcsere miatti 30 percnél hosszabb szűrőleállás).


ADAGOLÁS:


  • Új szűrő/szűrőanyag esetén: 1 csepp / 10 liter / nap - 1 hétig.

  • Vízcserekor: 1 csepp / 10 liter

  • Zavaros víz esetén: 1 csep / 10 liter / nap - amíg a víz ki nem tisztul.

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.
További információk a "Termék leírás"-ban.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

7900 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az ammónia-lebontásban és az egyéb káros anyagok semlegesítésében az akváriumban tenyésző baktériumoknak óriási szerepe van.

A megfelelő számú baktérium (sokmilliárd) jelenléte létfontosságú. Új akvárium indításakor, vagy az egyensuly megbomlása esetén, amikor még (vagy már) nincsenek megfelelő számban jelen az aljzatban és a szűrőben, maradéktalanul segítenünk kell az újbóli elszaporodásukat és túlélésüket. Ellenkező esetben a halak veszélybe kerülhetnek. Az akváriumban az ökoegyensuly több okból is megbomolhat, jó példa erre egy 2 óránál hosszabb áramszünet miatti szűrőleállás, vagy az aljzat nagymértékű felkavarása vízcsere nélkül.

ADAGOLÁS:

  • Új szűrő/szűrőanyag esetén: 1 csepp / 10 liter / nap - 1 hétig.
  • Vízcserekor: 1 csepp / 10 liter
  • Zavaros víz esetén: 1 csep / 10 liter / nap - amíg a víz ki nem tisztul.

FIGYELMEZTETÉS: Tartsuk távol a gyermekektől!

További információk

NévADA Green Bacter - baktériumkultúra elősegítő - 50ml
Cikkszám103-101
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem