Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Green Brighty Nitrogen növénytáp - 300ml

5 2

Nitrogénhiány esetén az akváriumi növények fejlődése hajlamos abbahagyni, leveleik színe elhalványzul. Nitrogén adagolásával a levelek színe és a növény megfelelő fejlődése visszaállítható. Foszfátot nem tartalmaz.


Rendkívűl ajánlott fénykedvelő növényekhez, mint a stemnövények, vagy a Glossostigma elationides. 


Látványos növekedés eléréséhez használjuk az alábbi tápokat:


  • Green Brighty Neutral K (1ml 20l-re naponta)

  • Green Brighty Mineral (1ml 20l-re naponta)

  • Green Brighty Iron (1ml 20l-re naponta)

  • Green Brighty Nitrogén (1ml 20l-re naponta)

(Használja a Brighty K vagy a Green Brighty K tápoldatokat a víz minőségétől függően)


 

Elérhetőség: Készleten

5490 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek


GREEN BRIGHTY NITROGEN egy nitrogén tartalmú tápoldat akváriumi növények számára. A nitrogén esszenciális tápanyag a növények fejlődéséhez. Napi adagolással a levelek színe és a megfelelő fejlődés visszaállítható. A növények növekedése gyorsítható, ha a GREEN BRIGHTY NITROGEN-t az akvárium indításakor a talaj felszínére spricceljük.

Foszfátot nem tartalmaz!

Adagolás:

Adagoljunk naponta 1 nyomást (1ml) 20l akvárium vízbe. A legjobb hatás elérése érdekében közvetlenül lámpakapcsolás előtt adagoljuk. Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően.

Permetezés Aqua Soil talajokra:

Akvárium indításakor permetezzük a talaj felszínére. A permetezés után hagyjuk 15-30 percig állni, hogy a talaj beszívja a tápoldatot, csak ezután ültessük bele növényt és töltsük fel vízzel az akváriumot. 

 

További információk

NévADA Green Brighty Nitrogen növénytáp - 300ml
Cikkszám103-046
GyártóADA
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem