Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Green Brighty Step-1 növénytáp - 500ml

5 2

A Green Brighty Step-1 növénytáp az első lépcső: új akvárium beindításánál a harmadik hét után a negyedik hónapig adagoljuk. Ez a nyomelemekben gazdag és makro tápanyagokban szegény táp segít a friss növények fejlődésének beindításában.

ADAGOLÁS ÉS TERMÉKSKÁLA:
Az ADA útmutatása alapján a növényes akváriumba adagoljunk 20 literenként 1 ml-t (az ECA esetében 1 cseppet) a következő tápanyagok mindegyikéből:

• Brighty-K (naponta)
• Green Brighty Step 1-2-3 egyike (naponta)
• ECA (naponta - 1 csepp!)
• Green Brighty Special Lights vagy Shade (naponta)

Az ADA tápanyagok a gyári tápok legjobbjai.
Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

Normál ár: 8900 Ft

Akció 4000 Ft

ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően. A Green Brighty sorozat az akvárium "bejáratottságának" megfelelően három féle termékkel segíti a növények tápanyagellátását. A Green Brighty Step-1 növénytáp az első lépcső. Az ADA nézetei szerint a kezdeti időszakban a növényeknek nincs szüksége makro tápanyagok (Nitrogén, Foszfor és Kálium) rendszeres adagolására viszont lényeges a nyomelemek megfelelő jelenléte a vízben. (A közismerten tápanyag-dús ADA Aqua Soil talajok használatával azonban jut megfelelő mennyiségű makro tápanyag a vízbe.) A Green Brighty Step-1 az ADA többi termékével együtt rendkívül jó eredményekkel használható - a saját tapasztalataink alapján is. A termék-fényképek között egy olyan táblázatot is mellékeltünk, amely segítségével könnyű kiszámolni, hogy egy 250ml flakon tartalma nagyjából mennyi időre elég. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

További információk

NévADA Green Brighty Step-1 növénytáp - 500ml
Cikkszám103-001
GyártóADA
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem