Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Iron Bottom Long - vasban gazdag táprudak

5 1

Sok növény - de különösen az Echinodorus és Cryptocoryne fajok a tápanyagok nagy részét a gyökereiken keresztül veszik fel. Ha az aljzatban a tápanyag-szint csökken növekedési problémák jelentkezhetnek.

Az Iron Bottom rudacskákat az aljzatba kell nyomni a növények gyökerei közelében. A növekedéshez szükséges összes tápanyagot tartalmazzák, a nyomelemeket is beleértve - jelentős vas (Fe) tartalommal rendelkeznek.

Az Iron Bottom táprudak a vízben lassan feloldódva a tápanyagok folyamatos utánpótlását biztosítják, megelőzve a növények fehéredését.

MENNYISÉG: 30 db. táprudacska

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

7900 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Sok növény - de különösen az Echinodorus és Cryptocoryne fajok a tápanyagok nagy részét a gyökereiken keresztül veszik fel. Ha az aljzatban a tápanyag-szint csökken növekedési problémák jelentkezhetnek. Az Iron Bottom rudacskákat az aljzatba kell nyomni a növények gyökerei közelében. A növekedéshez szükséges összes tápanyagot tartalmazzák, a nyomelemeket is beleértve - jelentős vas (Fe) tartalommal rendelkeznek. Az Iron Bottom táprudak a vízben lassan feloldódva a tápanyagok folyamatos utánpótlását biztosítják, megelőzve a növények fehéredését. MENNYISÉG: 30 db. táprudacska Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

További információk

NévADA Iron Bottom Long - vasban gazdag táprudak
Cikkszám104-102
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem