Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Növény táptalaj (Power Sand S) - 2 liter

5 1

ADA Növény táptalaj (Power Sand S) - 2 liter

A Power Sand szerves anyagokban gazdag talaj - ideális a növények gyökerei számára. A baktériumok fejlődése szempontjából ideális körülményeket teremt. A porózus vulkanikus kőzetdarabok segítik a víz talajban történő áramlását és meggátolják a tömörödést (kompaktálódást). A vizinövények számára hosszú ideig tartó tápanyagokban gazdag közeget biztosít.

A Power Sand ideális megoldás egy költséghatékony de profi táptalajjal felszerelt akvárium berendezéséhez - baktériumkultúrát (ADA Bacter 100) és baktérium tápanyagot (ADA Clear Super) nem tartalmaz. Ezeket az adalékokat a Power Sand Special növény táptalaj tartalmazza.

Az S szemcseméret 40cm vagy ez alatti akváriumokhoz javasolt.

A rendkívül koncentrált növény táptalajoknak nem szabad közvetlenül érintkeznie a vízzel. Az 1 cm vastag réteg fölé mindig tegyünk egy minimum 4-5 cm vastag, tápanyagokban gazdag általános aljzat réteget és ebbe ültessük a növényket - ezek gyökerei idővel el fogják érni a növény táptalajt és hasznosítani tudják a benne található anyagokat.

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. Az ADA növény táptalajok előmosást nem igényelnek! További információk a "Termék leírás"-ban.

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 7500 Ft

Akció 5990 Ft

ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A tápanyagok nagy részét a gyökereiken keresztül felvevő speciális fajokon kívül a legtöbb növény profitál az általános aljzat alá 1 cm vastagságban elhelyezett növény táptalajok gazdag ásványi- és egyéb tápanyagtartalmából. MENNYI NÖVÉNY TÁPTALAJT VÁSÁROLJAK? A táptalajból szükséges mennyiséget könnyű kiszámolni, csak az akvárium alapterületétől függ. A számítási mód a következő: Szorozzuk össze az akvárium alapterületét (vagy a beteríteni kívánt felület alapterületét) és osszuk el 1000-el. Az eredmény megadja literben a kívánt mennyiséget. A képlet tehát: Vásárolandó mennyiség kg-ban = Szélesség * Mélység /1000 Letölthető Microsoft Excel számológép. (A számológépben az általános talaj magasságát állítsuk 1-re - így kapjuk meg a növény táptalajból szükséges mennyiséget. Példa: egy 60x35-ös alapterületű akváriumba minumum 60*35/1000=2,1 liter növény táptalajt fogunk felhasználni. Tehát 1 db. 2 literes zacskó valószínű elegendő lesz. JELLEMZŐK, ÖSSZETÉTEL: • Méret: 2 liter • Szín: sötétbarna Az ADA növény táptalajokat nem kell mosni, a zacskóból közvetlenül az akváriumba önthetők. FIGYELEM: • Figyeljünk arra, hogy a koncentrált növény táptalaj ne érintkezzen közvetlenül a vízzel. Érdemes pl. az akvárium széleinél 1-2 cm távolságot hagyni, hogy az oldalfal mentén ne tudjon az áramlás közvetlenül a táptalajjal érintkezni (zárja le az általános aljzat a széleket). • Az akvárium első feltöltésekor igyekezzünk a vízsugarat úgy irányítani, hogy ne kavarja fel a különböző típusú aljzatokat. • Újraültetéskor vagy a növények kivételekor ne húzzuk ki a gyökereket a talajból, hanem - ha tehetjük - vágjuk le a növényt tőből, és hagyjuk a gyökeret a talajban. Ez később le fog bomlani és újabb tápanyagokat juttat a talajba.

További információk

NévADA Növény táptalaj (Power Sand S) - 2 liter
Cikkszám104-001
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem