Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

ADA Pack Checker TH teszt (5 teszt)

0 0

ADA Pack Checker TH teszt (5 teszt)


A Magyarországon általánosan kemény vízben a vizinövények lassabban nőnek és az algásodás veszélye is nagyobb. A növekedési problémák láttán a TH (Total Hardness = teljes keménység) mérése nagyon fontos. Néhány dekorációs elemből - egyes kövek és aljzatok - a kálcium (Ca) kioldódik és felkeményíti a vizet.


A legtöbb Amano akváriumban 20-as TH értéket mérnek, egyes Iwagumi akváriumokban (pl. Seiryu kővel) viszont 50-es TH értéket mérnek. Magyarországon a csapvíz TH-ja kb. 260! További részletek a "Termék leírás"-ban.


Használati útmutató: Pumpáljunk egy kevés akváriumvizet a tesztcsőbe és értékeljük az elszíneződést.


A japán ADA (Aqua Design Amano) termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 3900 Ft

Akció 1950 Ft

ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Takashi Amano: "TH 100 fölött nehéz a vizinövények nevelése."

Magyarországon extrém magas az összkeménység. Az ideális 20-50 szinthez képest mindenképpen 200-250 TH körüli - extrém magas értékekkel dolgozunk. A megfelelő növény-egészséghez a vizet mindenképpen lágyítanunk kell, és tesztelni az értékeket GH vagy TH teszttel.

Ajánlott örekedni az 50-es TH tartására, úgy, hogy ez nem csak a kövekből visszaoldódó kálciumból (Ca) jön, hanem magnéziumot (Mg) is tartalmaz. Ha normális az egyensúly, akkor sokkal jobb esélyekkel indulunk egy algamentes akvárium fenntartásához.

A Magyarországon általánosan kemény vízben a vizinövények lassabban nőnek és az algásodás veszélye is nagyobb. A növekedési problémák láttán a TH (Total Hardness = teljes keménység) mérése nagyon fontos. Néhány dekorációs elemből - egyes kövek és aljzatok - a kálcium (Ca) kioldódik és felkeményíti a vizet.

A GH a német keménységi fokban - nk-ban megadott - Gesamthärte azaz összkeménység. A TH a CaCO3 mg/literben kifejezett koncentrációját mutatja meg. Mindkét mutató ugyanazt méri - az összkeménységet.

A legtöbb Amano akváriumban 20-as TH értéket mérnek, egyes Iwagumi akváriumokban (pl. Seiryu kővel) viszont 50-es TH értéket mérnek. Ennél az ADA akváriumok egyikében sem mértek magasabb értéket. Magyarországon a csapvíz TH-ja kb. 260! További részletek a "Termék leírás"-ban.

Használati útmutató: Pumpáljunk egy kevés akváriumvizet a tesztcsőbe és értékeljük az elszíneződést.

További információk

NévADA Pack Checker TH teszt (5 teszt)
Cikkszám103-202
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem