Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

ADA Solar I - 150W NAG green fémhalogén lámpa - fehér

5 1

Ez a gyönyörű függesztett ADA 150W-os fémhalogén lámpa az ADA legnépszerűbb lámpája. A fényvisszaverő hajlított reflektor az akvárium ideális megvilágítást biztosítja. Kisméretű, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. A lámpaborítást speciális, könnyen tisztítható és időálló fém-festékkel kezelték. A fehér szín elegáns, letisztult külsőt kölcsönöz a lámpának.


A nagy teljesítményű elektronikus előtétet speciálisan a 150 W-os fémhalogén izzóhoz tervezték. A Solar I lámpa erős megvilágítást igénylő vagy 60 cm-es akváriumokhoz ideális!


• Lámpatest szélesség 360 mm, mélység 240 mm, magasság 80mm.
• Színhőmérséklet: 8000 K - hűvös. A színspektruma az ADA lámpákra jellemző magas zöld tartalmú - növényes akvarisztikai felhasználásra ideális.
• Szín: Fehér

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 139900 Ft

Akció 89900 Ft

ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Adatok:
• Lámpatest szélesség 360 mm, mélység 240 mm, magasság 80mm.
• Lámpatest súlya: 2.5 kg.
• Tápkábel hossza: 5 m.
• Függesztő-kábel hossz: 1.5 m.
• A két függesztő-kábel közötti távolság: 180 mm.
• Elektronikus előtét szélesség 250 mm, mélység 75 mm, magasság 62mm.
• Elektronikus előtét súly: 0.8 kg.
• Fémhalogén izzó színhőmérséklet: 8000 K - hűvös. A színspektruma az ADA lámpákra jellemző magas zöld tartalmú - növényes akvarisztikai felhasználásra ideális.

A fémhalogének a fénycsövekkel ellentétben nem szórt fényt, hanem "pontfényforrás" jellegű világítást produkálnak. A pontszerű fényforrások sokkal természetesebb hatásúak az akváriumban, a vízfelület fodrozódásának árnyéka pl. rávetülhet a növényekre, kövekre, aljzatra.

---

Az akvárium-megvilágítás erősségének pontos megválasztása az algásodás szempontjából létfontosságú.

Az erős megvilágítással rendelkező ám alul-tápozott vagy túl kevés CO2 beoldással rendelkező akvárium az algásodás pontos receptje. A megvilágítás növelésével párhuzamosan a tápozás (CO2 és növénytápok) mértékén is emelni kell. Az algásodás az ammónia és fény hatására jön létre, minél erősebb egy akvárium megvilágítása, annál kevesebb (kereskedelmi teszttel már régen kimutathatatlan) ammónia kell az algásodás beindulásához.

FÉNYERŐ-TÁBLÁZAT

Az akvárium megvilágításának erősségét áltlában Watt per Gallon (WPG) értékben mérjük, hogy a nemzetközi akvarisztikában használt értékekkel könnyen összehasonlíthassuk a saját megvilágításunkat.

1 liter = 0,264 Gallon

A növényes akvárium megvilágítása a következő tartományok között mozoghat:

1-2 WPG: gyenge megvilágítás
2-4 WPG: közepes megvilágítás
4 fölött: erős megvilágítás.

További információk

NévADA Solar I - 150W NAG green fémhalogén lámpa - fehér
Cikkszám108-0411
GyártóADA
SzínFehér
Akvárium mérethez100L alatt, 150L alatt, 200L alatt
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem