Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Amtra tölgyfakéreg kivonat - pH csökkentő - 300 ml

0 0

Tölgyfakéreg kivonatot tartalmazó, természetes gyógyhatású kivonat.  Kiváló pH csökkentő hatású. Adagolásával a trópusi halak eredeti élőhelyéhez hasonló, enyhén savas vízparaméterek érhetők el. A tölgyfakéreg kivonat jótékony hatással van a halak kopoltyúműködésére és a bőrnyálkahártyájára. Használat előtt felrázandó.


  • Adagolás:  200 literenként 10ml (fél kupak)

  • Kiszerelés:  300 ml (6000 liter vízhez)

  • Tárolás: Fénytől védett, hűvös helyen

Elérhetőség: Készleten

3400 Ft
Amtra
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Tölgyfakéreg kivonatot tartalmazó, természetes gyógyhatású kivonat.  Kiváló pH csökkentő hatású. Adagolásával a trópusi halak eredeti élőhelyéhez hasonló, enyhén savas vízparaméterek érhetők el.
A tölgyfakéreg kivonat, jótékony hatással van a halak kopoltyúműködésére és a bőrnyálkahártyájára. Használat előtt felrázandó.

Adagolás:
200 literenként 10ml (fél kupak)

Kiszerelés:
300 ml (6000 liter vízhez)

Tárolás:
Fénytől védett, hűvös helyen

További információk

NévAmtra tölgyfakéreg kivonat - pH csökkentő - 300 ml
CikkszámA3050096
GyártóAmtra

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem