Valószínű, hogy valami gyerekkorból visszamaradt rajongás hajt minket, de a Green Aqua beérkező szállítmányok információs excel táblázatában először mindig a konténereinket szállító óceánjáró nevét keressük, és ellenálhatatlan vágyat érzünk, hogy megnézzük a monstrum képét a Google képtalálatok között. A most érkező ADA és Seachem szállítmányaink esetében sincs ez másként. Nézegessen Ön is óceánjárókat és nézze meg, hogy hol vannak éppen! Jó játék.

ADA - várható beérkezés: 2016. június 20.


Niigata (Japán) városból induló, Aqua Design Amano termékeket tartalmazó szállítmányunk Tokyo-n keresztül hajózott el a kínai Xin Xia Men 105BEW nevű szállítón. A Green Aqua konténere az eddigi legnagyobb szállítmányunk, és számos újdonságot tartalmaz a prémium gyártótól. A szállítmányban az ADA legnépszerűbb termékeiből nagyobb mennyiség érkezik.

Hajó

Seachem - várható beérkezés: 2016. március 25.


A nagyobb - Seachem termékeket - tartalmazó - szállítmányunk az USA Georgia államában található Seachem főhadiszállásról érkezik meg március 25-én Törökbálintra (többek között) ezzel az Atlantic Star nevű angol zászló alatt üzemeltetett szállítóhajóval az Atlanti óceánon át. Kattintson a képre, hogy megnézze térképen a hajó jelenlegi helyzetét!

Atlantic Compass

Seachem - várható beérkezés: 2015. december 1.


A nagyobb - Seachem termékeket - tartalmazó - szállítmányunk az USA Georgia államában található Seachem főhadiszállásról érkezik meg december 1-én Törökbálintra (többek között) ezzel az Atlantic Compass nevű svéd zászló alatt üzemeltetett szállítóhajóval az Atlanti óceánon át. Kattintson a képre, hogy megnézze térképen a hajó jelenlegi helyzetét!

Atlantic Compass

ADA - várható beérkezés: 2015. december 8


A Japán nyugati partjairól induló, Aqua Design Amano termékeket tartalmazó szállítmányunk a Wan Hai társasággal érkezik. A Tajvani "kisvállalkozás" összesen 211 konténerhajóját találtuk meg, így nem tudjuk pontosan, hogy melyik "aprósággal" érkeznek a termékek - kínán keresztül. Egy biztos: a távolkeleti hatékonyság jegyében, a hajóik kihasználtsága eléggé teljes...

Atlantic Compass

line