Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Hal - Razbóra - Főnix törperazbóra - Boraras merah

5 2

A Boraras fajok a legapróbb termetű édesvízi halak közé tartoznak.  Méretük nem éri el a 2 centimétert. Tartásuk megoldható kis méretű nano akváriumokban is. A Boraras merah gyakran található meg a kereskedelemben, de általában B. brigittae néven árusítják. Mindkettő teste vörös, azonban a B. merah-n foltok figyelhetőek meg, míg a B. brigittae-n egy hosszanti csík. A Boraras Merah teste vörös, sötétebb középső résszel, mely egy hosszanti, szaggatott vonalat képez, oldalán tojásdad folttal, kisebb sötét foltokkal a farok alatti és a farokuszony tövében. A hát és a farok alatti úszókon sötét foltok figyelhetőek meg, melyeket a hímeknél vörös mintázat keretez.


A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!

Elérhetőség: Készleten

490 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Tudományos név:  Boraras Merah (Kottelat, 1991)
Szinonímák:
Magyar név:
Csoport: Pontyfélék
Származás: Ázsia; Indonézia, Szumátra
Testhossz: 17 mm
Természetes élőhely: Erdei patakokban és tőzegmocsarakban, ahol a rothadó növényi maradványoktól barnás a víz.
Viselkedés: Nagyon békés, csapathal, hasonló méretű halakkal társíthatjuk
Táplálkozás: a legapróbb szemű garanulátum, faygasztott cyclops
Szaporítás: Elég nehéz
Medence: Minimum 30 literes
Halnépesség: 40 literre 6-8 hal
Dekoráció: Szereti a sűrűn benövényesített akváriumot, amin a fény csak szűrve jut át. Aljzatnak használjunk homokot, és tehetünk néhány gyökeret vagy ágat az akváriumába. Száraz tölgyleveleket tehetünk az aljzatra, ezzel is utánozhatjuk eredeti élőhelyüket.
Hőmérséklet: 25-28 °C
pH: 5-7
Keménység: 5-10NK°
Várható életkor: 4-8 év  További információk

  NévHal - Razbóra - Főnix törperazbóra - Boraras merah
  Cikkszám888094
  GyártóÉlőlények

  Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

   

  Speciális termékek szállítása

  NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
  A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

  NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
  A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

  VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
  Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

  MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
  Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
  Post your comment

  GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem