Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Garnéla - Narancs garnéla (Caridina propinqua “ Celebes”, mandarin) - napfény garnéla

4 1

A Caridina propinqua “ Celebes” garnéla a magyar nevét (Narancs garnéla) élénk narancssárga színéről kapta. A legnyugodtabb akváriumlakók közé tartozik. Jól megvan az egyéb garnélákkal, halakkal. Kemény vízben is tarthatók, nem különösebben kényesek. Természetesen, mint minden garnéla, igénylik a tiszta, jól szűrt vizet.


Szaporításuk hasonló az amano garnélához. A nőstény a lárvákat kb 4 hét után engedi el, melyek csak sós vízben tudnak felnevelkedni. A nőstények nagyobbak, mint a hímek és a hasi részük ívelt.


A garnélák csak személyes átvételre rendelhetők!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

1090 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Tudományos név: Caridina propinqua “ Celebes”
Magyar név: Narancs garnéla, Mandarin garnéla
Csoport: Gerinctelenek
Származás: Indonézia
Testhossz: 3 cm
Természetes élőhely: Indonézia
Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket, de társas akváriumban is jól meg vannak, ha nem fenyegeti őket egy nagyobb hal támadása
Táplálkozás: Garnélaelség. Adhatunk nekik forrázott spenótot, zöldségeket.
Szaporítás: Nehéz
Medence: Minimum 20 literes
Népesség: 30 literre 10-12 garnéla
Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét. Használjunk sötét színű aljzatot (pl. Shirakura https://www.greenaqua.hu/hu/aljzatok/altalanos-aljzat.html?manufacturer=18 ), ami kiemeli a garnélák színét.
Hőmérséklet: 15-26 °C
pH: 6-8
Keménység: Nem kritikus
Várható életkor: 1-2 év


  További információk

  NévGarnéla - Narancs garnéla (Caridina propinqua “ Celebes”, mandarin) - napfény garnéla
  Cikkszám888015
  GyártóÉlőlények

  Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

   

  Speciális termékek szállítása

  NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
  A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

  NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
  A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

  VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
  Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

  MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
  Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
  Post your comment

  GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem