Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Aquarium Starter Rapid baktériumkultúra elősegítő indításhoz - 200ml

0 0

2 komponensű bioaktivátor


Gyors és biztonságos az akvárium indításához. Használatakor az első halak csak 24 óra elteltével helyezhetők a vízbe. Nagyszerűen használható a szűrőanyag és a szubsztrátum gyors biológiai aktiválására, hozzáadja az akvárium indításához szükséges biológiailag megfelelő baktériumokat, ezzel megakadályozza a halveszteséget. Erősíti az öntisztítást, kiváló bio-kompatibilitást biztosít az akvárium minden lakója részére.


2 x 100 ml

Elérhetőség: Készleten

3990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Két összetevőből áll:

  1. Élő szűrő baktériumok - a szűrőanyagra és a kavicsra telepednek és azonnal elkezdik a szennyező anyagok lebontását. A baktérium oldat nagy mértékben koncentrált, garantált 500 millió baktérium per milliliter.
  2. Baktérium tápláló oldat - speciálisan kifejlesztett "baktérium ételek", melyek a gyors növekedést és reprodukciót biztosítják.

Működése:

  • Hatékony nitrifikációs baktériumok (Nitrosomonas, Nitrobacter) a káros ammóniát nitráttá alakítja nitriten keresztül, ezzel méregteleníti a vizet.
  • Az aljzatban és a szűrőben denitrifikáló baktériumok (Paracoccus) a nitrátot gáz halmazállapotú nitrogénné alakítják át, csökkentve a nitrát tartalmat.
  • A szűrő baktériumok lebontják az elhalt növényi anyagokat és az élelmiszer maradványokat, a halak ürülékét, a szerves szennyeződéseket, fehérjéket, zsírokat, a káros szerves anyagokat.

További információk

NévDennerle Aquarium Starter Rapid baktériumkultúra elősegítő indításhoz - 200ml
Cikkszám1681-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem