Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Blyxa japonica

1 1

Család: Hydrocharitaceae
Származási hely: Kelet-Ázsia
Magasság: -15 cm 
Szélesség: 10-30 cm
Fényigény: magas
Hőmérséklet: 22-28 °C 
Vízkeménység: nagyon lágy - lágy
pH tolerancia: 5-7
Növekedési ütem: lassú
Igény: magas (CO2, erős fény, agyagos talaj)


A Blyxa japonica növény a japán Takashi Amano mester egyik kedvence volt, gyakran használta. Ez a gyönyörű fű-szerű, enyhén szélesebb levelű, bokros növény szélesebb bokrokat képez és csak CO2 befecskendezéssel tartható. Erős fényben a levelei vöröses színárnyalatúak lesznek.

Elérhetőség: Készleten

1690 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Blyxa japonica gyönyörű, fűszerű középtéri növény. Takashi Amano fantasztikus víz alatti kertjei tették ismertté. A természetben kizárólag víz alatt nő, lassú folyású, árnyékos helyeken. A növényt nem könnyű tartani, megfelelő fény, CO2 befecskendezés és tápanyagban gazdag agyagos talaj szükséges hozzá. A Blyxa japonica bokor elég szélesre megnő, és a dús növény adja igazán vissza a szépségét. Erős fényben a levelei vöröses színárnyalatúak lesznek.

További információk

NévDennerle Blyxa japonica
Cikkszám342-44
GyártóDennerle
SzínZöld
Növény típusaKönnyen tartható
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem