Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Cladophora Aegagropila (gömbmoha)

0 0

Család: Cladophoraceae
Származási hely: Ázsia és Európa
Magasság: 3-10 cm
Szélesség: 3-10 cm
Fényigény: nagyon alacsony-magas
Hőmérséklet: 5-28 °C
Vízkeménység: közepes-nagyon kemény
pH tolerancia: 6-8,5
Növekedési ütem: nagyon lassú
Igény: alacsony


Az Aegagropila linnaei a hagyományos akváriumok egyik legrégebbi dísze. A labda alakú zöld algagömb selymes felülettel rendelkezik. A természetben ezt az érdekes formát a talaj mentén hullámzó víz mozgása okozza.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

790 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Cladophora aegagropila (gömbmoha) nem igazán növény, inkább egy alga gömb, és attól függetlenül, hogy a legtöbbször mindenáron védekezni szeretnénk az algák ellen, nagyon dekoratív. Általában kis vízmélységű tavakban található, ahol a víz hullámai ebbe a formába gyúrják. Akváriumi tartása esetén fontos néha meggörgetni, hogy tartsa a formáját. Ha a Cladophora aegagropila-t kisebb darabokra vágjuk, amik kis idő múltán újra gömbölyűek lesznek, előtéri szőnyeget készíthetünk belőle, de akár gyökerekre, vagy kövekre is kötözhetjük. Japán néhány részén védett.

További információk

NévDennerle Cladophora Aegagropila (gömbmoha)
Cikkszám967-44
GyártóDennerle
SzínZöld
Növény típusaKönnyen tartható

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem