Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Dennerle CO2 Micro-Perler Special - külső CO2 diffúzor (atomizer) buborékszámlálóval

5 1

A Dennerle kialakított egy igen egyedi és hatékony megoldást a CO2 akváriumba való beoldására. A diffúzor segítségével akár 400 literes, vagy további diffúzorok bekötésével még nagyobb akváriumok is elláthatók.A működési elv úgy lett kialakítva, hogy az akváriumban nem fognak CO2 buborékok látszani. Mire a gáz beérkezik az akváriumba, 100%-osan beoldódik az akvárium vizébe.  A csomagban buborékszámláló is található a pontos beállítás érdekében. Minden külsőszűrőre(12/16,16/22) csatlakoztatható. Helyezze a diffúzort a külsőszűrő szívó ágára és csatlakoztassa rá a CO2 rendszert. Könnyen tisztítható, nem sérülékeny.   
Szín: zöld
Anyaga: Műanyag 

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

9190 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Használati utasítás:

1.Töltse fel a buborékszámlálót vízzel, vagy Green Aqua buborékszámláló folyadékkal
2. Rögzítse a Co2 palackon, a szekrény, vagy az akvárium oldalán.
3. A buborékszámláló elé kössön egy visszafolyásgátlót, majd ezt folytatva csatlakoztass a CO2 palackra rögzített reduktorra.
4. Csatlakoztassa a Dennerle CO2 Micro Perler-t a kölső szűrő befolyó ágához az akváriumban
5. A buborékszámláló másik kivezetését (ez nem ér bele a buborékszámláló folyadékba) csatlakoztassa a Dennerle CO2 Micro perlerhez.

Fontos: A pontos beállításhoz szükséges egy tartósteszt (dropchecker).  

További információk

NévDennerle CO2 Micro-Perler Special - külső CO2 diffúzor (atomizer) buborékszámlálóval
Cikkszám3072-44
GyártóDennerle
Cső átmérő12/16, 16/22

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem