Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle CO2 QuickTest - CO2 gyorsteszt

0 0

A szén a legfontosabb tápanyag az akváriumi növények számára, hiszen kb 40%-ban ebből a létfontosságú elemből állnak. A szén-dioxid rendszerint hiányzik az akváriumból, aminek az eredménye a gyenge növekedés. Ha pedig a növények szegényesen nőnek, az algák kapják meg az előtörésükre az esélyt.


Gyors és egyszerű teszt az akváriumok CO2 tartalmának meghatározására, az eredményt néhány másodperc alatt megkaphatjuk vele.


A csomagban 2 db teszt található.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

1190 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Ezzel a teszttel könnyen megállapíthatjuk, hogy az akvárium tartalmaz-e elég CO2-t. Egyszerűen töltsön az akvárium vizéből a kémcsőbe, gyorsan rázza fel és pár másodperc múlva a színek megmutatják az értéket. Amennyiben túl kicsi értéket mutat, ajánlott CO2 rendszer üzembe helyezése, hogy a növények buja növekedését, gazdag színeit elősegítsük.

Színek meghatározása:

  • Sárga = túl sok CO2
  • Sárgászöld = sok CO2
  • Zöld = ideális CO2
  • Zöldeskék = kevés CO2
  • Kék = nagyon kevés CO2

További információk

NévDennerle CO2 QuickTest - CO2 gyorsteszt
Cikkszám3106-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem