Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle haltáp - Cookies Special Menu, alap élelem fenéklakó halaknak - 100ml/38g

0 0

Gyorsan az aljzatra süllyedő eleség, mely kifejezetten a fenéklakó halak számára lett kifejlesztve. Olyan érdekes összetevőkkel dúsítva, mint a moringa levél, vagy éppen a szőlőmag-olaj. Előszeretettel fogyasztják páncélosharcsák, csíkfélék, algaevők és sok más harcsaféle.

Adagolás: 1 szem /  6-10 hal
Mennyiség: 100 ml (38g)  

Elérhetőség: Készleten

1990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Összetétele: krill (31%), búza protein, tintahal, omega-3 halolaj, édesvízi rák (4%), vízi bolhák (4%), szöcskék, légy lárvája, vörös korallmoszat, élesztőkivonat, zöldkagyló-kivonat, Artemia (2%), Artemia nauplii (2%), Moringa oleifera (2%), cikória inulin, spenót, vörös szúnyoglárva, nannochloropsis alga (1%), növényi kivonatok, fehér káposzta, Spirulina platensis (1%) , Melissa, fokhagyma, tyúkhúr, Chlorella alga (0,3%), édeskömény, ánizs, virágpor, szőlőmag liszt, béta-glükánok

Adalékok per kg: Táplálék adalékanyagok: Vitaminok, provitaminok és kémiailag meghatározott anyagok hasonló hatású: 2.000 IE E 671 D3 vitamin Colourings: 300 mg E 161j Astaxanthin állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Bélflóra stabilizátor: 1x109 KBE 4d1712 Pediococcus acidilactici-os CNCM MA 18 / 5M

Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 55,5%, nyerszsír 11,4%, nyers rost 3,5%, nyershamu 12,1%, nedvesség 6,2%

További információk

NévDennerle haltáp - Cookies Special Menu, alap élelem fenéklakó halaknak - 100ml/38g
Cikkszám7510-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem