Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Eleocharis parvula mini 'pusilla' - zselés (in-Vitro)

4 26

Család: Cyperaceae
Származási hely: Ausztrália
Magasság: - 6 cm
Szélesség: szőnyeg
Fényigény: közepes
Hőmérséklet: 12-26 °C
Vízkeménység: nagyon lágy-kemény
pH tolerancia: 5-7
Növekedési ütem: közepes
Igény: közepes


A legnépszerűbb előtéri növény ez a fűféle. Közepes igényű, CO2 befecskendezés nélkül is használható, de összefüggő gyep nem képződik belőle. Erős fény és CO2 beoldás mellett alacsonyabbra nő és dúsabb növényszőnyeget alkot. Ültessük az apró 10-20 szálat tartalmazó töveket egymástól 2-3 cm-re.

Elérhetőség: Készleten

1800 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az alacsony növésű, közepes igényű fűféle minden növényes akvárium előterének szép dekorációjaként szolgál. Ausztrália és Új-Zélandról származik. Az Eleocharis Acicularis-al ellentétben sokkal alacsonyabbra nő, csak néhány cm magas lesz. Gyengébb fénynél magasabbra nő, nyurgább lesz. Világoszöld színű. Alacsonyabb hőmérsékletű vízben jobban nő, 25 fok C fölötti hőmérsékleteken nem igazán szeret. Köves (iwagumi) berendezésekhez kitűnő növény, friss nyári gyep hangulatot kelt. Jól tűri az erősebb nyírást is, sűrűbb lesz a gyep tőle. Nagynyomású széndioxid adagolása mellett fejlődik összefüggő gyeppé.

A Dennerle laboratóriumi körülmények között nevelt zselés növényei akár több hétig is a dobozban tarthatóak ültetés előtt. A steril dobozt soha ne nyissuk fel használat előtt, hogy a táp-zselé penészedését elkerüljük. Ültetés előtt mindig alaposan mossuk le a zselét a növény gyökereiről és vágjuk vissza a gyökér-végeket. A növény igény szerint több kisebb tőre is bontható.

További információk

NévDennerle Eleocharis parvula mini 'pusilla' - zselés (in-Vitro)
Cikkszám139-44
GyártóDennerle
SzínZöld
Növény típusaKözepes igényű
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem