Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Eleocharis pusilla PAD (9x9)

3 3

A növényes akvarisztikában az egyik legkedveltebb finom levelű növény most már a Dennerlének hála rácsra növesztve is elérhető. Többé nem kell órákat csipesszel ültetni egy szép gyepért, csak helyezzük a talajra és máris élvezhetjük a csodás zöld látványt amit ez a kis növény nyújt. 


Egy rács körülbelül 3 hagyományos cserép növénynek felel meg. 


Család: Cyperaceae
Származási hely: Ausztrália
Magasság: - 6 cm
Szélesség: szőnyeg
Fényigény: alacsony
Hőmérséklet: 12-26 °C
Vízkeménység: nagyon lágy-kemény
pH tolerancia: 5-7
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsonyA legnépszerűbb előtéri növény ez a fűféle. Alacsony igényű, CO2 befecskendezés nélkül is használható. Erős fény és CO2 mellett alacsonyabbra nő és dúsabb növényszőnyeget alkot. Ültessük az apró 10-20 szálat tartalmazó töveket egymástól 2-3 cm-re.

Elérhetőség: Készleten

3000 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az alacsony növésű, alacsony igényű fűféle minden növényes akvárium előterének szép dekorációjaként szolgál. Ausztrália és Új-Zélandról származik. Az Eleocharis Acicularis-szal ellentétben sokkal alacsonyabbra nő, csak néhány cm magas lesz. Gyengébb fénynél magasabbra nő, nyurgább lesz. Világoszöld színű. Alacsonyabb hőmérsékletű vízben jobban nő, 25 fok °C fölötti hőmérsékletet nem igazán szereti. Bármilyen berendezéshez kitűnő növény, friss nyári gyep hangulatot kelt. Jól tűri az erősebb nyírást is, sűrűbb lesz a gyep tőle.

További információk

NévDennerle Eleocharis pusilla PAD (9x9)
Cikkszám30152-44
GyártóDennerle
Növény típusaKözepes igényű
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem