Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Protein 45g

0 0

Shrimp King Protein kiváló kiegészítő garnéla eleség. Kiemelkedően magas fehérje tartalma (42,2%) miatt akkor érdemes etetni, amikor a garnéláknál a petésedés időszaka folyik. Ilyenkor a garnélák megemelkedett protein és egyéb esszenciális aminósavak igényét a hagyományos eleségek nem fedezik kielégítően. 


A süllyedő táp nem bomlik fel a vízben, ezáltal nem rontja a víz minőségét.  100%-ban természetes anyagokból készült, így biológiailag kiegyensúlyozott étrendet biztosít a garnélák és törperákok (CPO) számára. 


Az eleségben található fehérjék és esszenciális aminósavak elsősorban vízi élőlényekből (Gammarus, Daphnia, Artemia, rák, zöldkagylók) származnak. A prémium minőségű Shrimp King Complete Németországban készül. 


Tartalom: 45 g
Etetési javaslat: Adjunk egy tablettát minden 20 garnélának 1-3 alkalommal hetente. Amit a garnélák 24 óra alatt sem fogyasztottak el, azt a jó vízminőség megőrzése céljából távolítsuk el a vízből.  


Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

 

Elérhetőség: Készleten

3190 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Összetétele: tengeri moszat, rák teljes kiőrlésű, Gammarus sütőtök, búza fehérje, Daphnia, Artemia, nyírfalevél, zöldkagyló-, élesztő, nyírfakéreg, rozmaring
Analitikai alkotóelemek: 42,2% nyersfehérje, nyerszsír 5,2%, 5,9% nyers rost, 19,8% nyers hamu, 8,1% nedvesség, 3,69% -os kalcium, 1: 37% -os nátrium, 0,72% foszfor, magnézium 00: 38%

További információk

NévDennerle garnélatáp - Shrimp King Protein 45g
Cikkszám6072-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem