Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Dennerle haltáp - Guppy & Co Booster, általános haltáp elevenszülő halaknak - 100ml/42g

0 0

Kifejezetten elevenszülő halaknak kifejlesztett haltáp. A szemcseméret 1 mm, melyet a halak kényelmesen elfogyasztanak.  Színfokozó összetevőket tartalmaz.


Plankton 31%,

Omega-3,

vizobolha 4%,

élesztőkivonat,

artémia 2%,

spenót,

szunyoglárva.


Kiszerelés: 100 ml-es visszazárható műanyag doboz

Súly: 42 g

Elérhetőség: Készleten

1990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az elevenszülő halak az akvaristák legkedveltebb halai közé tartoznak. Alig van olyan akvarista, aki ne tartott volna, vagy ne tartana belőlük. Népszerűségük, szívósságuknak, szép színezetüknek és viszonylag szaporaságuknak köszönhető. A legkedveltebb elevenszülők a szifók, mollik, plattik és persze a guppik. Az elevenszülő halak általában véve nem agresszívek, kivétel ez alól a ragadozó típusok. Csapat halak, ezért érdemes belőlük 4-6 db-ot egyszerre tartani. Inkább a kemény vízben érzik jól magukat, lágy vízben hajlamosabbak a betegségre. Mint ahogy a nevükből is kitűnik, az ikrarakó halakkal ellentétben, az utódok teljesen kifejlődve születnek meg.  A nőstények, ha hím is van mellettük, folyamatosan meg vannak termékenyítve, és megvan az a különleges tulajdonságuk is, hogy a fel nem használt spermát el tudják raktározni, akár hónapokig is. Ezért lehetséges az, hogy a nőstények teherbe tudnak esni, még akkor is, ha már nincs hím az akváriumban.  Az elevenszülő halak hímjeinek párzószerve a genopódium, tulajdonképpen a hím halak farok alatti úszója, ami egy jellegzetes termékenyítési szervvé alakul át.

További információk

NévDennerle haltáp - Guppy & Co Booster, általános haltáp elevenszülő halaknak - 100ml/42g
Cikkszám7523-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem