Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Nano Alginator 2500 - mágneses algakaparó hajlított élű akváriumokhoz.

5 1

A probléma régóta fennállt, azonban a megoldás csak most született meg! A halított élű akváriumok sarkait szinte semmilyen eszközzel nem lehetett takarítani, algamentesíteni. Erre a problémára kínál megoldást a Dennerle Nano Alginator. A mágneses algakaparó kialakítása olyan, hogy a problémás részekhez is odafér és a hagyományos tisztítási eljárással ott is lekaparható az üvegről a szennyeződés. Bár a neodymium mágnes ára némileg borsosabb, mint a hagyományos mágnes, de azoknál jóval erősebb, ezáltal kevesebbszer kell átmenni a problémás részeken. Időt és energiát takaríthat meg ezzel az új, innovatív termékkel.  
A Dennerle Nano Alginator eltávolít minden típusú biofilmet az akvárium üvegén: baktériumokat, barna algákat, zöld algákat, ecset algákat és még a makacs vörös, illetve korall algákkal is megbírkózik a sósvízi akváriumokban. 
Méret: belső (33mmx33mmx11mm), külső (42mmx33mmx18mm)
Üvegvastagság: max 6mm
Víz: édes és sós vízben egyaránt használható 

Elérhetőség: Készleten

5190 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Neodymium: Jelenleg a gyártott legerősebb, legnagyobb remanenciával (Br) rendelkező mágnes fajta.
Előnye, hogy kis mérete és tömege mellett nagyobb a megbízhatósága és kiváló mágneses tulajdonságokkal bír.

További információk

NévDennerle Nano Alginator 2500 - mágneses algakaparó hajlított élű akváriumokhoz.
Cikkszám5659-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem