Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle NanoCube Complete Plus - komplett akvárium szett - 10 liter

0 0

Dennerle Nano Cube szériája új dimenziót nyitott az akváriumok világában. Ez egy kiváló minőségű kocka-akvárium, hajlított élsarkokkal. Kiindulásnak ideális választás. A 10-60 liter közötti mini akváriumok remekül illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár a hálószoba. Az irodákban különösen népszerű ez a nano akvárium. Dőljön hátra, és meneküljön el a csodálatos nano-világban!


Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. Írjon nekünk! A kiszállított akváriumok sérülésére csakis abban az esetben vállalunk cseregaranciát, amennyiben - külsérelmi nyomok láttán - sérülési jegyzőkönyv készül.


A szett tartalma


 • 20x20x25 cm akvárium (hossz x szélesség x magasság) - 10 liter,

 • fekete háttérfólia,

 • fekete szivacs alátét (polifoam),

 • levehető üvegtető,

 • nano sarokszűrő esőztetővel,

 • kompakt nano lámpa, 9W, 6000K,

 • fekete Sulawesi Shrimp Gravel általános talaj 2 kg

 • DeponitMix medium növény táptalaj 1 kg.

 • nano hőmérő,

 • garnéla eledel.

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 30590 Ft

Akció 27531 Ft

Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

 

A németországi Dennere Nano Cube széria új dimenziót nyitott az akváriumok világában. A 10-30 liter közötti mini akváriumok remekül illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár a hálószoba. Az irodákban különösen népszerű ez a nano akvárium. Dőljön hátra és meneküljön el egy csodálatos nano-világba!

Mire figyeljünk kisméretű akváriumok esetében?

A kis méretű akváriumok sokkal "törékenyebb" ökoszisztémák. Mindenképp oda kell figyelni a heti 1 részleges vízcserére és semmiképp nem szabad az akváriumot túltelepíteni. Javasoljuk, az ilyen méretű akváriumokban a csodálatos édesvízi garnélák tartását. Green Aqua garnélatartási tájékoztató. A növények gyorsabb növekedéséhez és a szebb színek eléréséhez hosszútávon érdemes egy CO2 rendszert is beüzemelni.

A beüzemelés lépései

 • 1. Válasszunk megfelelő helyet az akváriumnak. Legyen ez a helyiség egy sötétebb sarka, ahol közvetlen napfény nem éri majd az akváriumot. Ezzel megelőzhető az erős napfény, vagy a nagyobb meleg okozta algásodás
 • 2. Ragasszuk fel a fekete háttérfóliát az akvárium hátlapjára kívülről, és tegyük az akváriumot a puha alátétre. Az akvárium alatti felület legyen vízszintes és sima.
 • 3. Öntsük bele az aljzatokat (a növényt táptalajt és az általános talajt).
 • 4. Helyezzük be a köveket és a fákat (külön megvásárolhatóak), és rendezzük be kedvünk szerint az akváriumot.
 • 5. Nedvesítsük be az talajt, és ültessünk a nedves talajba növényeket (külön megvásárolhatóak). Ezután lassan töltsük fel az akváriumot vízzel.
 • 6. Üzemeljük be a szűrőt és a világítást. A szűrőnek állandóan működnie kell (nem szabad leállítani), a lámpa legfeljebb napi 10 órát világíthat.
 • 7. Figyeljünk a gyakori vízcserékre. Cseréljük le a víz 30-50%-át (első héten naponta, második héten kétnaponta, harmadik héttől hetente egyszer).
 • 8. Az akváriumba csak 2 hét után kerülhetnek állatok, vagy használjunk olyan baktériumkultúra elősegítőket, amelyekkel már akár másnap behelyezhetőek a halak!

Tájékoztató anyagok

További információk

NévDennerle NanoCube Complete Plus - komplett akvárium szett - 10 liter
Cikkszám5937-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem