Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Osmose ReMineral+ keménység (GH/KH) növelő 1100 g

5 3

Kifejezetten akváriumi célra kifejlesztet RO víz "visszasózó" keverék. A sókeverék kialakításakor figyelembe vették a trópusi természetes vizek ásványianyag  arányát és összetételét. Használatával még közelebb kerülhet akváriumaink vize az eredeti élőhelyek vizéhez. Olyan nélkülözhetetlen nyomelemeket is tartalmaz, mint a bór, fluor, jód és sok más mellett a B vitamin,  melyek kis mennyiségben elengedhetetlenek a megfelelő működéshez.   Kizárólag gyógyszerészeti tisztaságú anyagokat tartalmaz. Ideális édesvízi akváriumok visszasózására, különösen javasolt garnélás és diszkoszos akváriumokhoz. Használata igen gazdaságos. Adagolás:
Egy adagoló kanál 2 egységgel növeli a GH-t és 1,3 egységgel a KH-t 100 liter víz esetén.

Elérhetőség: Készleten

11890 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Ionos összetétele ReMineral +
kationok

Kalcium 45,5%
Magnézium 9,5%
Nátrium 33,5%
Kálium 11,5%
 
anionok

Hidrogén-karbonát 45,5%
Szulfát 32,0%
Klorid 22,5%

További információk

NévDennerle Osmose ReMineral+ keménység (GH/KH) növelő 1100 g
Cikkszám7036-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem