Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Scaper's Soil általános növénytalaj - 8l

5 14

Dennerle Scaper's Soil duplán égetett agyag talaj, a legmagasabb elvárásokhoz fejlesztve. Aktív talaj növényes és garnélás akváriumokhoz egyaránt. pH és keménység (KH) csökkentő hatású, megteremtve a trópusi vízekhez hasonló körülményeket az akváriumban. A 4 liter, 30 literes akváriumhoz elegendő. 


Szín: fekete
Szemcseméret: 1-4 mm

Elérhetőség: Készleten

9990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

- Tápanyagban gazdag talaj
- Tartalmazza az összes fontos nyomelemet, ásványi anyagokat és makro elemeket. 
- Vulkanikus alapanyagokból áll
- Porózussága elősegíti a biológia szűrés kialakulását a talajban
- Aktívan lágyítja és savasítja a vizet (KH 0-2 pH 6-6,5) 
- Ideális CO2 adagolással együtt használva is
- Értékes huminsavakat és fluvosavakat tartalmaz
- Ideális enyhén savas közeget igénylő növények, halak, garnélák tartása esetén
- Talajszűrés esetén is alkalmazható
- A speciális tápanyag formula nem ösztönzi az algák növekedését

Dennerle Scaper's Soil 100%-ban természetes anyagokból áll. A gondosankiválasztott összetevők lehetővé teszik a folyamatos tápanyag ellátást a növények számára. A szabálytalan alakú szemcsék változó mérete (1-4mm) természetes hatást kelt. Mivel nem tömörödik, laza a szerkezete, ezért könnyen áramlik rajta keresztül a víz. Elkerülhető a talaj berothadása. A laza talajban a gyökerek is jól növekednek, ugyanakkor az alaktalan szemcsék jól fogják egymást, így meredek domb is kialakítható az aljzatból. A mélyfekete színű aljzaton jól mutatnak a garnélák és a növények zöldje is jobban kiugrik.

Dennerle Scaper's Soil hatékonyan megakadályozza az algák kialakulását mert:
1. A benne található speciális tápanyagformula csak a növényekhez jut el, az algákhoz nem
2. A vízben található többlettápanyagot magába zárja
3. Elősegíti a növények gyors és erőpteljes növekedését, melyek így az algásodás legjobb természetes ellenszeri lesznek.

Dennerle Scaper's Soil aktív ioncserélő hatással bír. Ezáltal csökkenti a víz pH-ját és fixálja azt pH 6-6,5 szinten. Ugyanakkor csökkenti a karbonátkeménységet, függően a kiindulási víz keménységétől 0-2° d KH környékére. Tehát ideűlis környezetet teremt a legtöbb trópusi növény és hal számára. (lazacok, neonhalak, dániók, diszkoszok, vitorlások, stb)

Annak ellenére, hogy lágyítja a vizet, biztonságosan adagolható a CO2 is, mivel a pH értéket stabilizálja a fent említett szinteken. A porózus felületre hasznos baktériumok tudnak megtelepedni, melyek igen fontos szerepet töltenek be az egészséges akvárium életében. 

Garnélás akváriumokban szintén jól alkalmazható!
Jó pH és KH tartó hatása miatt, valamint a porózus szemcséken kialakuló biológiai szűrése miatt alkalmas érzékeny garnélák tartó illetve tenyészakváriumának aljzatának is. Pl. CRS, CBS, Taiwan stb. A sötét talaj jól kiemeli a garnélák színeit. 

További információk

NévDennerle Scaper's Soil általános növénytalaj - 8l
Cikkszám4581-44
GyártóDennerle
SzínFekete

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem