Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Color, színfokozó kiegészítő táp 35g

5 1

Prémium garnélatáp, kifejezetten a színek fokozására kifejlesztve. Nagy mennyiségű természetes színerősítő alapanyagokból áll, mint pl. mikroalgák , rákok , paprika, sárgarépa és sórák.

Etetés: 2 naponta adjunk egy csipet tápot 20 garnélának. Az el nem fogyasztott eleséget 6 óra után távolítsa e a jó vízminőség megőrzése érdekében. 


Tipp: Különösen alkalmas Red Cherry, Orange Sakura, Red Sakura, Blue Pearl, Yellow Fire, Black és Blue Tiger garnélák színének erősítésére. 

Elérhetőség: Készleten

3190 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Összetevők:
Garnélaliszt, búza fehérje , kukorica, tök , rizskorpa , zöld ajkú kagyló , zöldpaprika, sárgarépa , tagetes virágok, pálmaolaj , Dunaliella salina , sórák, aronia bogyók , méh virágpor , rozmaring , asztaxantin , a béta- karotin, Daphnia , Artemia , nyírfa levél, zöld ajkú kagyló , élesztő, nyírfakéreg , rozmaring

41,1% nyersfehérje, 9,9% zsír, 4,0 % nyersrost , 7,1 % hamu , 8,3% nedvesség , 1,73 %-os kalcium , 0,49 %-os nátrium , 0,65% foszfor , 0,16 % magnézium

További információk

NévDennerle garnélatáp - Shrimp King Color, színfokozó kiegészítő táp 35g
Cikkszám6075-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem