Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ - 200g

5 1

 Ideális körülményeket teremt a kardinális garnélák tartásához.


  • Enyhén lúgos (pH 7.8-8.5) kémhatásra állítja be a vizet

  • Értékes ásványi anyagokat biztosít a növendék garnélák számára.

Adagolás: 1 mérőkanál (6gr) Sulawesi só 20liter lágyvízet 6-7°d és 270-380 mikrosiemens értékre állít be. 

Elérhetőség: Készleten

4990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Kifejezetten Dennerli, Sulawesi (kardinális) garnélák tartásához kifejlesztett vízkezelő. Tartalmaz minden szükséges esszenciális ásványi anyagot, nyomelemet, vitamint ami garnéláink egészséges növekedéséhez szükséges. 

Segíti a regenerálódást a mikrobiális aljzatok számára. A termék a veszélyes kórokozókat is csökkenti azáltal, hogy az ellentétes mikroflórát javítja.

Mivel a Towutisee-ből származó legkedveltebb garnélafajták (Harlekin, Cardinia, Cardinia Stirata) tenyésztése a mai napig óriási kihívás, 2008 és 2011 között számos expedíciót szerveztek a térségbe, hogy megőrizzék és tanulmányozzák a helyszínen található víz paramétereket. A vízmintákat ezután részletesen tesztelték. A kutatások eredménye jelentős eltérésekre hívta fel a figyelmet.

Tipp: A pH és keménység stabilan tartása érdekében használjumk olyan semleges talajjal ami nem változtatja a víz paramétereit.

 

 

További információk

NévDennerle Shrimp King Sulawesi Salt GH/KH+ - 200g
Cikkszám6150-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem