Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle SuperPond - tóvíz optimalizáló - 5000 literhez

5 2

A Dennerle SuperPond széles hatásspektrummal rendelkező alapvető ápolószer a kerti tó vizének optimalizálására. Már az első használat korrigálja a kedvezőtlen vízparamétereket, és visszaállítja a tó egyensúlyát.
A SuperPond a kerti tavak számos tipikus problémáját csírájában képes elfojtani. Optimalizálja a pH-értéket, és a hozzáadott oxigén segítségével a tó egész ökoszisztémáját „lélegzethez juttatja”. A halak és a káros anyagokat lebontó mikroorganizmusok hasznosíthatják a készítményben található ásványi anyagokat, a tisztító felhő pedig a már tiszta vizet is képes még csillogóbbá varázsolni. Így a SuperPond ideális feltételeket teremt az egészséges halak és dús vízinövények neveléséhez.A SuperPond egyúttal az algásodás ellen is véd, sőt a már megindult folyamatot is képes megállítani. A kerti tó gondozása szinte már nem is lehetne egyszerűbb.


Dennerle SuperPond tóvíz optimalizáló 6 lényeges ponton segíti egyensúlyba a kerti tavakat. 


- Segít közömbösíteni a felhalmozódó foszfátot, így megelőzhető a víz zöldülése (vízi-virágzás). A már kialakult algásodás kezelésben is segít
- pH stabilizáló hatású, mellyel a pH ingadozások káros hatásai előzhetők meg
- Növeli a keménységet (a lágy esővíz sokszor alacsony és ingadozó pH-t eredményez)
- Szennyező anyag semlegesítő.  A felgyülemlett káros szennyeződéseket lebontja
- Hasznos ásványi anyagok. A halak számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz
- Javítja a szűrés hatékonyságát. Segíti a szűrőben felhalmozódó iszap lebomlását


Összességében használatával megelőzhetők a tipikus kerti-tavi problémák, de a már kialakult egyensúlyi zavarok is rendbe hozhatók. Kifejezetten esővizes (lágyvizes) tavak esetén elengedhetetlen.  


Adag: 500g 5000 liter vízhez elegendő

Elérhetőség: Készleten

2390 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

További információk

NévDennerle SuperPond - tóvíz optimalizáló - 5000 literhez
Cikkszám3574-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem