Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Vital Elixier állapotjavító vitamin - 500ml

5 1


A Dennerle Vital Elixier az akvárium lakóit olyan célzott ásványi anyagokkal látja el, amelyek nem találhatók csapvízben, vagy kimerülnek az akváriumból. A Vital Elixier biztosítja az egészséges anyagcserért szolgáló "kenőanyagot". Aktiválja az immunrendszert és erősíti a szervezet védekező képességét. A nyomelemek hiányosságaira vonatkozó betegségek hatékonyan megelőzhetők. Előmozdítják a szűrő baktériumok fejlődését. A Vital Elixir megkönnyíti a halak akklimatizálását és gondozását. Ez növeli az ívási és keltetési arányokat. A Vital Elixier ideális feltételeket teremt a halak egészséges fejlődéséhez. Növeli a halak vitalitását, erősíti színeiket, mozgásuk élénkebbé válik. 

Elérhetőség: Készleten

3490 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

- Plusz jód az egészséges pajzsmirigy működéséhez
- A stresszcsökkentéshez nélkülözhetetlen B-vitamin komplexummal
- Természetesen tápláló aloe vera kivonattal
- Hozzáadja azokat az ásványokat, amelyek nincsenek csapvízben, vagy akváriumokban gyiorsan kimerülnek (pl. vas, cink, mangán, molibdén és lítium) 
- Ideális nyomelemekhez az ozmózisos vízhez
- Megakadályozza vagy gyógyítja a nyomelemek hiányából eredő betegségeket

További információk

NévDennerle Vital Elixier állapotjavító vitamin - 500ml
Cikkszám1675-44
GyártóDennerle

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem