Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Easy Life Easy Carbo - a folyékony CO2 - 250 ml

4 56

Easy Carbo - a folyékony CO2 - 250 ml


Az Easy Carbo az utóbbi évek egyik legnagyobb akvarisztikai találmánya a növények CO2 ellátását biztosító/segítő folyékony táp, a holland Easy Life cég terméke. A Macro és Micro növénytápok mellett a megfelelő szénfelvétel biztosítása a legfontosabb az akváriumi növények számára.


Használható önállóan vagy CO2 befecskendezés mellett is. Algaölő hatású. A gyakorlatilag használhatatlan tablettás CO2 kitűnő helyettesítője.


A megfelelő CO2 befecskendezésen túl elvileg nincs szükség Easy Carbo-ra, a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy "megfelelő" CO2 befecskendezést rendkívül nehéz megvalósítani.


Green Aqua (nem gyári) adagolási javaslat: 1ml/20l/nap. A megvásárolandó flakon méretét az Excel számológép segítségével lehet meghatározni.


További információ a "Termék leírás" menüpont alatt található.

Elérhetőség: Készleten

1690 Ft
Easy Life
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Easy Carbo - a folyékony CO2 - 250 ml A növényes akvarisztikában a megfelelő mennyiségű CO2 jelenlétének fontosságát nem győzzük eléggé hangsúlyozni. Ha egy akváriumban a CO2 befecskendezés nem megoldott, vagy nem tökéletes (nem megfelelő diffúzor, élesztős módszer, stb.) akkor az Easy Carbo adagolása a növénytápok mellé rendkívül javallott. Az Easy Carbo-nak van pozitív "mellékhatása" is: általános algaölő szerként is viselkedik, a fonalalgára (pl. Stag Horn alga) történő közvetlen fecskendezésével pár nap alatt visszaszorítható helyileg az algásodás. A növényes akvarisztikában határozottan ellenezzük az algaölő szerek használatát, az Easy Carbo-t mégis ebből a szempontból is hasznos terméknek tartjuk. Ezt a véleményünket a legnevesebb nemzetközi akvaristák nézetei is megerősítik. ADAGOLÁS Az adagolási számológép Excel formátumban letölthető a weboldalunkról. Gyári adagolás: • Kevés növény - 1 ml / 50 liter / nap •Sok növény - 2ml / 50 liter / nap • Green Aqua által javasolt adagolás (heti 50% vízcserék mellett) - 1 ml / 20 liter / nap. FIGYELMEZTETÉS: • Gyermekek elől elzárva tartandó! • Az Easy Carbo módosított glutaraldehyd-et tartalmaz. A glutaraldehyd rendkívül veszélyes vegyszer, vakságot okozhat, a házi készítésű" Easy Carbo"-val való próbálkozást NEM javasoljuk!!! • Az adagolása egyes garnéla fajokra toxikusan hathat. Bár a széleskörű nemzetközi- és saját tapasztalatok alapján is veszélytelen a javasolt mennyiség adagolása, a gyáritól eltérő mennyiségű adagolásból származó károkért nem vállalunk felelősséget. • Egyes akvaristák megfigyelései szerint az Easy Carbo a Valisneria és Riccia fajokra rossz hatással van. • Egyetlen hasonló ismert termék létezik csak a piacon, a Seachem Excel. Itthon is találkozhatunk azonban másolatokkal - ismeretlen márkanév alatt forgalmazott "Carbo" termékekkel. Mivel ezek összetételét - koncentrációját - nem ismerjük, és nincsenek széleskörű nemzetközi tapasztalatok az alkalmazásukkal kapcsolatban, ezért a használatukat nem javasoljuk!

További információk

NévEasy Life Easy Carbo - a folyékony CO2 - 250 ml
CikkszámEC1001
GyártóEasy Life
Akvárium típusaKevés fényhez - low tech, Közepes-sok fényhez - high tech

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem