Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Tropica Echinodorus Palaefolius var. Latifolius

5 2

Család: Alismataceae
Származási hely: Dél-Amerika
Magasság: 20-40+ cm
Szélesség: 20-40+ cm
Fényigény: közepes-nagyon magas
Hőmérséklet: 20-28 °C
Vízkeménység: lágy-nagyon kemény
pH tolerancia: 5,5-8
Növekedési ütem: közepes
Igény: közepes

Elérhetőség: Készleten

1800 Ft
  • 5 db felett 1440 Ft /db és a megtakarítás 20%
Tropica
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az Echinodorus palaefolius var. Latifolius mocsári körülmények között kerek, vízszintes erezetű leveleket hoz, míg víz alatt a levelei keskenyebbek, hosszúkásabbak. Gyakran nő a víz felszíne fölé akváriumokban, ezt elkerülendő, azokat a leveleket, amelyek már éppen elérnék a felszínt, érdemes visszavágni. Az új levelek már rövidebbek lesznek, és a növény nem fogja elérni a víz felszínét. Nyitott akváriumoknál hagyhatjuk kinőni a víz fölé, de amennyiben a levegő páratartalma alacsony, a levelek szélei elszáradhatnak.

További információk

NévTropica Echinodorus Palaefolius var. Latifolius
Cikkszám33-076
GyártóTropica
SzínZöld
Növény típusaKözepes igényű

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem