Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Eheim Freshpower Plants T5 növényes fénycső - 54W - 1149mm, 4000K, 3050lm

3 1

Az Eheim freshpower Plants T5 fénycsövei az édesvízi akváriumokban biztosítanak optimális kék-vörös spektrumú fényt a kényes és igényes növények fejlődéséhez. Tiszta, világos fényt ad, természetellenes sárgás tónusok nélkül. Kiemeli a halak természetes kék és vörös színét.


Maximális energiahatékonyság és fényerő (watt/lumen). Jól kombinálható az Eheim freshpower daylight T5 akváriumi fénycsővel.


A szemnek is kellemes szín eléréséhez használjunk 3:1 arányban Daylight és Plant fénycsövet. A fénycső alkalmas a fényerőszabályzós eszközökben való használatra.


Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

4990 Ft
Eheim
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az Eheim freshpower Plants T5 fénycsövei az édesvízi akváriumokban biztosítanak optimális kék-vörös spektrumú fényt a kényes és igényes növények fejlődéséhez. Tiszta, világos fényt ad, természetellenes sárgás tónusok nélkül. Kiemeli a halak természetes kék és vörös színét.

  • Színhőmérséklet: 4000 K
  • Fénycső átmérője: 16 mm
  • Élettartam: megközelítőleg: 20 000 óra
  • Energiaosztály: B

Maximális energiahatékonyság és fényerő (watt/lumen)

Jól kombinálható az Eheim freshpower daylight T5 akváriumi fénycsővel. A szemnek is kellemes szín eléréséhez használjunk 3:1 arányban Daylight és Plant fénycsövet.

A fénycső alkalmas a fényerőszabályzós eszközökben való használatra.

További információk

NévEheim Freshpower Plants T5 növényes fénycső - 54W - 1149mm, 4000K, 3050lm
Cikkszám4154025
GyártóEheim

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem