Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Események képei

A Green Aqua rendszeresen szervez itthoni növényes akvarisztikai eseményeket illetve rendszeresen látogatunk nemzetközi akvakertész találkozókat, kiállításokat, galériákat.. A képek a magyar akvakertészet népszerűségét és erejét is mutatják.

 

IAPLC 2015

 

IAPLC 2015

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2015 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. A magyar nevezések száma európa-szinten a legmagasabb szinten van.

 

Iwagumi Contest 2

 

Iwagumi-Contest - 2. rész

A Green Aqua törökbálint boltja előtt ismételten megszerveztük a népszerű akvakertész vetélkedőt. Lássuk, melyik csapatnak sikerült a legszebb köves kompozíciót létrehoznia az üres, homokkal töltött 60 literes akváriumokban az udvaron.

       
 Interzoo 2014 képek 

Interzoo 2014

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. Látható, hogy a növényes akvarisztika rendkívül erősen tör felfele a különböző kiállítóknál.

 Scaper's Day 2014 

Scaper's Day 2014

A Green Aqua eddigi egyik legnagyobb sikerű rendezvénye, ahol 3 csapatban 3 akvakertész mérhette össze a tudását. Az akváriumok kivétel nélkül rendkívül jól szerepeltek az IAPLC 2014-en, a Talachi-team a 122. helyezést hozta el!

       
IAPLC 2014 

IAPLC 2014

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2014 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. Ebben az évben is rendkívül jó magyar eredmények születtek, van magyar a TOP 100-ban.

 A Saguaro Forest című akvárium készítése 

A Saguaro Forest című akvárium készítése

Farkas Balázs, a Green Aqua egyik alapítója a fejébe vette, hogy kaktuszokat ültet a víz alá. Az akvárium a 2014-es IAPLC versenyen a 46. helyezést érte el. Az akvárium készítéséről tettük közzé ezt a fotósorozatot.

       
Tokyo Sumida Aquarium 2014 

Sumida Aquarium - Tokyo 2013

Látja, hogyan működik? Tudja, hogy hogyan kell összerakni? Nézze meg a képeken működés közben a CO2 diffúzort, a Twinstar-t, az ADA AquaSky LED lámpát és még sok más gyönyörű formatervezésű terméket.

 ADA Workshop 2013 

ADA Workshop 2013

Nagysikerű workshop-sorozatunk ezen állomásán az ADA termékek használatát mutattuk be egy exkluzív ADA akvárium berendezésén keresztül. A törökbálinti bolt tele volt, legközelebb nagyobb helyet kell majd kibérelnünk...

       
Iwagumi Contest 2013 

Iwagumi Contest 2013

Az akváriumi dekorációs kövek berendezését tanító versenyünk első része. A csapatoknak egységnyi idő alatt kellett összeállítania Seiryu kövekből egy hardscape-kompozíciót. Külföldi nevezőnk is volt.

 Tropica Workshop 2014 

Tropica Workshop 2014

Lantos Viktor, a Green Aqua egyik alapítója a Tropica cég központjában járt Dániában. Az élményeit egy képes beszámolóval tette közzé a Green Aqua törökbálnti boltjában. A Tropica az egyik legnagyobb európai növénytermesztő.

       
Wabi-Kusa workshop 

Wabi-Kusa workshop

Akváriumi növények a víz fölött. Hozzunk létre gyönyörű növénykompozíciókat emers - azaz víz fölötti módon. Tündik András nemzetközileg is ismert Wabi-kusa mester bemutatta a tudását a Green Aqua törökbálinti boltjában az érdeklődőknek.

  Titánok harca - 2012 

Titánok harca 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

       
Intezoo - 2012 

Interzoo 2012

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. A gyártók és forgalmazók igyekeznek bemutatni az összes újdonságot, mi pedig továbbadjuk.

  ADA Workshop 2012 

ADA Workshop 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

       
 Akvárium Fotózás workshop 

Akvárium-fotózás workshop 2014

Az akvárium fotózása egyáltalán nem egyszerű feladat. A mélységélességnek jónak kell lennie és a halak nem szabad bemozduljanak a képen - mindezt nem túl erős megvilágítás mellett. Hogyan készítsünk profi képet az akváriumunkról?

  ADA Workshop 2011 

ADA Workshop 2011

A Green Aqua első workshopja, röviddel a törökbálinti galéria megnyitása után. A fényképekből jól látható, hogy mennyire másként nézett ki a boltunk a nyitás után. Azóta sokat fejlődött. Nosztalgia-fotó sorozat, 2011-ből. A Green Aqua 2009-ben alakult.

 

 

Green Aqua akvárium

 

Növényes akvárium
Növényes akvárium
Akvakertészet
Lélegzetelállító látvány, kristálytiszta víz. Természetes, stabil ökoszisztémák.
Kicsomagoljuk az Oase szűrőjét
Oase BioMaster
Videó: Néder Attila kicsomagolja a német Oase Biomaster külső szűrőt.
Oase Biomaster Thermo 600 Unboxing
Fényképes leírás a Green Aqua törökbálinti galériájának 22 akváriumáról. A felhasznált technika és élőlények teljes listája. (A versenyakváriumaink fotói itt találhatóak.)
Élő közvetítések
Tájékoztató videók a növényes akvarisztika alapjairól. Akváriumválasztás, szűrés, szén-dioxid rendszerek, növénytápok, akvakertész események, stb.
Green Aqua RO készülék
Mi az a fordított ozmózis? Miért lehet szükségünk a lágy vízre és egy RO készülékre? RO tájékoztató.
Green Aqua alga tájékoztató
Algásodás, ködös víz, felszín hártya? Segítünk a megoldásban!
Mennyi időt kell fordítani a növényes akvárium karbantartására és mi a teendő? Megmutatjuk.
Miért van szén-dioxidra szüksége az akváriumi növényeinknek?
Hygrophila Pinnatifida
Hogyan és hova ültessünk? Képes tájékoztató - nem csak kezdőknek.
Egy 60 cm-es növényes akvárium építése lépésről-lépésre, képekben.

Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem