Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

GHL Profilux 3.1T akvárium vezérlő

0 0

GHL ProfiLux 3.1T


A GHL ProfiLux 3.1T - egy csúcskategóriás akvárium vezérlő, tengeri és növényes akváriumok sa. A vezérlő a legnagyobb igényeknek is megfelel. A világítás és pH vezérlésén kívűl vízszintszabályzásra és hőmérséklet mérése alkalmas. A


Beépített USB és LAN port, az opcionális bővítőkártyával és szenzorokkal mérhetjük a vezetőképességet, redoxpotenciált, oxigén szintet, relatív páratartalmat és levegőhőmérséklete


A professzionális vezérlő 4 szenzornak kínál csatlakozási lehetőséget, ezen felül 6 db 1-10V-os aljzatot is tartalmaz ami 30 aljzatig bővíthető.

Elérhetőség: Készleten

132500 Ft
GHL
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

GHL Profilux 3.1T akvárium vezérlő

Világítás vezérlés

Dózispumpa vezérlés

Vízparaméterek mérése

Vízcsere vezérlése

  • 32 csatornás világítás vezérlés
  • 6 1-10V ajlzat
  • Mitras Lightbar csatlakozó
  • 60 vezérlhető aljzat (Powerbar segítségével)
  • 2 bővítő csatlakozó
  • Növénytápadagoló pumpa vezérlés
  • Hangriasztás
  • pH, hőmérséklet szenzor

További információk

NévGHL Profilux 3.1T akvárium vezérlő
CikkszámPL-1122
GyártóGHL

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem