Ügyfélszolgálat: 06 23 232199

Giesemann Powerchrome tropic T5 fénycső - 80 W (1550 mm)

0 0

A Giesemann Powerchrome T5 fénycsövek kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására kifejlesztett fénycsövek. Ezek a fénycsövek is HO azaz high output tipusúak.

A Giesemann Powerchrome Tropic egy növények és halak színét kiemelő fénycső. A fénycső több más növényes fénycsővel ellentétben diszkréten színezett. Használjuk a Powerchrome Midday vagy más daylight tipusú fénycsővel kombinálva a tökéletes hatás eléréséhez.

A Powerchrome fénycsövek kifejezetten hosszú élettartamú és remek színvisszaadású fénycsövek közé tartoznak, amit a növényes akvaristák az egész világon használnak.

A fénycsövek Németországban készülnek.

Teljesítmény: 54 Watt
Hossz 1150 mm
Átmérő 16 mm (T5)
Szín Enyhén lilás

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

6490 Ft
Giesemann
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

A Giesemann Powerchrome T5 fénycsövek kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására kifejlesztett fénycsövek. Ezek a fénycsövek is HO azaz high output tipusúak. A Giesemann Powerchrome Tropic egy növények és halak színét kiemelő fénycső. A fénycső több más növényes fénycsővel ellentétben diszkréten színezett. Használjuk a Powerchrome Midday vagy más daylight tipusú fénycsővel kombinálva a tökéletes hatás eléréséhez. A Powerchrome fénycsövek kifejezetten hosszú élettartamú és remek színvisszaadású fénycsövek közé tartoznak, amit a növényes akvaristák az egész világon használnak. A fénycsövek Németországban készülnek. • Teljesítmény: 54 Watt • Hossz 1150 mm • Átmérő 16 mm (T5) • Szín Enyhén lilás

További információk

NévGiesemann Powerchrome tropic T5 fénycső - 80 W (1550 mm)
Cikkszám100.581.
GyártóGiesemann

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem